ТОЧКА БІФУРКАЦІЇ або режим перейде до помсти. Що робити?

05 грудня 2013, 15:19
Власник сторінки
Я той народ, Якого правди сила Ніким звойована Ще не була.
0
ТОЧКА БІФУРКАЦІЇ                  або режим перейде до помсти. Що робити?

ІНШОГО ВИХОДУ НЕ ЛИШИЛОСЬ, і от саме це слід належно усвідомити: або ми валимо цей режим, або режим «валитиме» нас у прямому бандитському сенсі.

Сьогодні та завтра - два дні, коли вирішиться ВСЕ. Не лише доля Майдана, але і доля країни на найближчі роки. Два дні, поки у Києві відбувається нарада міністрів ОБСЄ, ми з вами швидше за все умовно "захищені" (хоча теж не на 100%). Але потім міністри поїдуть, а ми з вами лишимось на наших поки що іграшкових барикадах наодинці з неіграшковим режимом.
Режим дуже наляканий, але вже потроху оговтується. Зараз він завис у роздумах і вичікує, що ми "здуємось". Що тоді почнеться - нам вже прозоро натякнули: вже відкрито 53 (!) кримінальних справи на нас з вами, декількох активістів запроторено на 2 місяці до СІЗО, міліція заарештовує покалічених нею людей прямо в лікарняній палаті. Номери машин переписано, фотки на ФБ полегшать справу слідчим... Але якщо ми "здуємось", бути заарештованим та сісти до тюрми ще буде не найгіршим варіантом - тих кого не схочуть саджати, просто зустрічатимуть під під’їздами "тітушки" і калічитимуть, кого до інвалідності, кого і насмерть - прецеденти вже є. Данєцкім не звикати... Не кажу навіть про те, що до виборів 15 року, про які так мріє наша опозиція, не лишиться жодного бізнесу, здатного пожертвувати на ці вибори бодай копійку - відберуть, технології вже теж добре відпрацьовані. Зачистка буде тотальною.
Але зараз режим ще до кінця не впевнений, що переміг - тому балансує на межі: однією рукою арештовує людей і посилає судових виконавців під КМ та під КМДА з вимогою звільнити приміщення (тобто готує «правову» підставу для штурму), а другою про всяк випадок порушує справи проти «беркутів» на банковій та устами Арбузова оголошує про потенційну можливість переговорів щодо дострокових перевиборів. Вони поки що вірять в нас з вами, допускають можливість нашої перемоги – тому і страхуються. Коли ж остаточно розу віряться – помста буде по-бандитськи безжальною.
Ми та режим ЗАВИСЛИ У ТОЧЦІ БІФУРКАЦІЇ, в якій ДОВГО ПЕРЕБУВАТИ НЕМОЖЛИВО. З неї є ЛИШЕ ДВА ШЛЯХИ, однаково стрімких – або РОЗГОРТАННЯ НАШОЇ РЕВОЛЮЦІЇ та ПОВНЕ ПОВАЛЕННЯ РЕЖИМУ, або ж якщо режим зараз витримає – така реакція, якої незалежна Україна ще не бачила.
Що в цій ситуації МИ МОЖЕМО ТА МАЄМО ЗРОБИТИ?
По-перше самим для себе чітко визначитись: ми йдемо саме на революцію, час «протестів» завершився. Йдемо до перемоги, і мінімальною перемогою має стати саме повалення режиму, менше нас вже не рятує. Не тому вже, що нам так би хотілось, а тому що ІНШОГО ВИХОДУ НЕ ЛИШИЛОСЬ, і от саме це слід належно усвідомити: або ми валимо цей режим, або режим «валитиме» нас у прямому бандитському сенсі.
Відповідно слід настроїтись не на веселі прогулянки після роботи на пару годин «попротестувати» - звертаюсь до земляків-киян! – а на тиждень – два ПОВНОЦІННОГО СТРАЙКУ, з усім що витікає. Повірте, подальше життя не під терором варте деяких незручностей зараз.
ЯК САМЕ МОЖЕМО ДІЯТИ?
По-перше масовими виступами на Майдані та кампанією у Інеті донести викладені вище прості думки до ЛІДЕРІВ ОПОЗИЦІЇ. Не важливо, чи потрібна революція їм – нам з вами вона життєво необхідна, отже маємо примусити їх стати революціонерами.
По-друге, змусити опозицію офіційно прийняти ті вимоги, без яких наша революція не відбудеться:
1. Негайна відставка Кабінету міністрів у повному складі, та формування перехідного уряду з рівним представництвом всіх парламентських партій.
2. Проведення дострокових виборів до Верховної Ради у січні 2014.
3. Негайна відставка Президента Януковича, і проведення виборів Президента України у січні 2014 р.
4. Негайна політична амністія, із звільненням всіх політичних в’язнів та скасуванням їхніх судимостей, та закриття кримінальних справ проти активістів, які зараз перебувають у провадженні.
5. Кримінальне переслідування всіх винуватців побиття громадян під час акцій протесту, а на час слідства – негайне відсторонення всіх керівників МВС та Київського УМВС від виконання службових обов’язків.
6. Негайне розформування спецпідрозділів МВС «Беркут» та покладання функцій підтримки громадського порядку виключно на патрульно-постову службу МВС.
І оголосивши ці вимоги – оголосити ТОТАЛЬНУ МОБІЛІЗАЦІЮ НА КИЇВ. Маємо зібрати на вихідні не менше народу, аніж було минулої неділі.
А далі – головний момент: ЩО РОБИТИ цій масі людей? Просто стояти та «протестувати», слухати музику та погрожувати владі тим що «ми не розійдемось»? Рано чи пізно розійдемось, і режим це чудово розуміє. У нього є ресурс для вичікування, а у нас нема.
То що ж, кидатись напролом на штурм АП, КМ чи Ради? Пулити камінням в поки що ще ні в чому не винних рядових ментів та солдатиків, за спинами яких чекає наказу беркутня? Якщо навіть комусь раніше це було неясно, то події на Банковій чітко показали безглуздість такої тактики. Погроми та дурні штурми - це водночас і моральний програш, і розкол у власних лавах, і технічна поразка; влада чудово готова саме до такого сценарію, і чекає його від нас.
Владу слід ВИМКНУТИ. Всю і одночасно. Заблокувати, причому тотально, щоб миша не проскочила, ВСІ МІНІСТЕРСТВА. У нас вистачає людей на одночасне блокування всієї влади, а от у них беркутні на силове розблокування одночасно всіх об’єктів – не вистачає. ВЛАДА У ПОНЕДІЛОК МАЄ БУТИ ПОВНІСТЮ ПАРАЛІЗОВАНА, перед «перезавантаженням» систему слід «завісити». А, до речі – паралельно з блокуванням влади в «реалі» дуже бажано хакнути ВСІ їхні сайти. Тобто країна має почати жити з НЕПРАЦЮЮЧИМ РЕЖИМОМ, хоча б у столиці.
А якщо у тих хто не доїде до столиці вистачить сил заблокувати свої обласні та районні адміністрації (наприклад якщо харків’ян вистачить на те щоб «вимкнути» Допу з Гепою ) – режим не лише лишиться з непрацюючими «центральними органами», але і втратить зв'язок із значною частиною країни.
В разі подальшого «ігнору» чи спроб залякувати – ПЕРЕКРИТТЯ ТРАС ТА ЗАЛІЗНИЦЬ ДЛЯ РУХУ ВАНТАЖНОГО ТРАНСПОРТУ. Пасажирський пропускаємо, ми зацікавлені у потоках людей, та не зацікавлені ускладнювати життя рядовим українцям. Але вантажний рух має бути спинений, для чого досить перекрити декілька головних магістралей та залізниць у вузлових пунктах машинами та людьми, та організувати блок-пости. Це одразу настільки вдарить по кишенях «данєцких», що вони не зможуть собі дозволити тривале вичікування. І не треба тут розповідати про те що перекриття трас – кримінал: нагадую, з точки зору режиму ми вже всі злочинці, і справи вже штампують десятками на рівному місці, отож втрачати нам нічого! А от їм – є, і чимало 
Блокада має бути реальною, а не бутафорською, і безстроковою. Не бійтесь, зимувати не доведеться – за таких умов режим довго не протягне. Він буде змушений або йти на переговори, або пробувати влаштувати нам жорсткий силовий сценарій. Про те як запобігти останньому напишу окремо, щоб не переобтяжувати пост.
Головне збагнути – у нас лишились ЛІЧЕНІ ГОДИНИ, десь так плюс-мінус 48, на САМООРГАНІЗАЦІЮ, ПРИЙНЯТТЯ ПЛАНУ ДІЙ, та на ПРИМУШЕННЯ ЛІДЕРІВ ОПОЗИЦІЇ СТАТИ (попри їхню волю) ЛІДЕРАМИ РЕВОЛЮЦІЇ. Інакше – «усьо будєт Даунбас», причому Даунбас зачищений.
Хто згодний з пропонованим планом дій – будь ласка, МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ! Часу обмаль, треба вже діяти! Оголошуємо МОБІЛІЗАЦІЮ НА КИЇВ НА ВИХІДНІ, кияни - готуємось до повноцінного СТРАЙКУ та до ПОВНОЇ БЛОКАДИ РЕЖИМУ! Це наш з вами шанс, цілком можливо що останній. Поки що все залежить від нас з вами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.