Ахматочехов сравнил Украинскую независимость с унитазом

25 листопада 2013, 13:19
Власник сторінки
0

Доколе, панове?


Україна втрачена для Росії

 
І тільки тупість не дозволяє кремлядям з цим змиритися

От уявіть собі - ви все життя ходили до клозету, збитого з дощок. Посередині там така дірка вирізана, газета висить на іржавому цвячку, протяги по литках лоскочуть, ну і аромати, що віддалено нагадують щось зовсім не французьке. Ну нормальний такий тавалєт. А потім до вас прийшла якось цивілізація і показала вам інакший клозет. З блискучим теплим унітазом, з мяким туалетним папером ну і таке інше. Посиділи ви на тому унітазі кілька разів, сподобалося. А потім прийшла біда якась і довелося знову в старий туалет ходити, на унітаз грошей нема. 
Так от, незалежно від того, скільки триватиме ваша туалетна криза, а ви вже ніколи не забудете, що на світі існують унітази і що можна полегшуватися, виявляється, комфортабельно. І прагнутимете купити собі унітаз. І купите рано чи пізно. А як не ви, то діти ваші. 

Большего надругательства над украинской независимостью трудно и придумать. Оказывается весь её смысл в том, что при ней стало комфортно испражняться?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.