«Стараннями» влади Україна з кожними роком втрачає шанс наздогнати розвинуті де

24 жовтня 2013, 02:22
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
168

Через провальну роботу нинішньої влади в країні вже другий рік поспіль продовжується падіння промислового виробництва. Так, протягом першого півріччя 2013 року, порівняно з минулим роком, падіння пром

Це є наслідком ігнорування очевидних проблем, з якими постійно зіштовхуються вітчизняні виробники.

В умовах, коли правила гри для бізнесу не прозорі, а контролюючі органи виконують репресивні функції, зростання промислового виробництва просто неможливе.

Як бачимо, економічна політика України за часів нинішньої влади не стала ні стимулюючою, ні ринковою. Вона не орієнтована на підтримку національного виробника, і  в той же час відлякує іноземних інвесторів несприятливими  умовами ведення бізнесу, системою адміністрування податків та іншими важливими для бізнес-середовища показниками.

Без фундаментального реформування українська економіка не має шансів вижити в конкурентній боротьбі, а ті псевдореформи, що  реалізовувалися нинішньої владою у хибному напрямку, призвели лише до погіршення ситуації.

Щоб зупинити падіння економіки, треба перейти нарешті до вирішення реальних проблем, які шкодять бізнесу. Це і корупція в судах та контролюючих органах, і податковий та адміністративний тиск, і невиконання законів та порушення прав власності.

Консервація такої ситуації в Україні є суспільно небезпечною, адже з кожним роком Україна втрачає шанс наздогнати розвинуті країни.

Тому нинішня влада, яка нездатна вирішувати найважливіші проблеми в країні, а піклується лише про власне збагачення, має піти у небуття.

Лише з приходом до влади якісно нових політичних сил з європейським баченням Україна отримає шанс наздогнати розвинуті країні, а громадяни - європейський рівень життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,Станіславенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.