Замість вирішення проблеми безробіття влада вигадує механізми щоб його приховати

03 жовтня 2013, 09:14
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
195

Державна служба зайнятості хоче скоротити максимальний термін перебування безробітних на обліку до 4 місяців.

Такі ініціативи – свідчення того, що влада не збирається вирішувати проблему безробіття в країні, а лише вигадує чергові механізми, щоб його приховати.

Державна служба зайнятості зараз має безліч приводів виставити за двері безробітних, зокрема, пропонуючи їм завідомо неприйнятні вакансії та знімаючи з обліку тих, хто двічі від них відмовився.

А тепер отримає ще один механізм, щоб зняти безробітних громадян з обліку. При цьому скорочення терміну перебування на обліку дозволить не лише замаскувати проблему безробіття та покращити статистику, а й скоротити видатки на соціальну підтримку людей, що втратили роботу через недолугу економічну політику нинішньої влади.

Але ж саме нинішня влада загнала українську економіку у рецесію, коли вже другий рік поспіль відбувається падіння промислового виробництва, через що люди втрачають роботу та не можуть знайти нову.

Але замість того, щоб вжити реальних заходів для створення нових робочих місць та покращення умов роботи на вже існуючих, влада вигадує чергові трюки, щоб маніпулювати статистичними даними та не виконувати свої зобов’язання перед людьми.

Вважаю неприйнятною політику чинної влади, зміст якої зводиться лише до перекладання відповідальності за свої промахи у економічній галузі на громадян, що втратили роботу з її ж провини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,Ткачук,Станіславенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.