Я тому й іду хресною ходою, щоб подякувати Богу за те, що він мені дав

16 серпня 2013, 16:15
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
301

Ювілейна хресна хода до місця явлення Божої Матері в Іосафатовій долині відбулася на Вінниччині 15 серпня.

90 років тому поблизу с. Голинченці Шаргородського району Вінницької області Богоматір явилася простому пастуху зі словами «Христа славте – хрести ставте». З того часу люди почали приносити та встановлювати хрести. Цього року у хресній ході до Іосафатової долини взяли участь майже 30 тисяч православних.

–– Напевно, п'ятий чи шостий раз беру участь у хресній ході в Іосафатову долину, намагаюся не пропускати, – розповідає вінничанка Людмила Станіславенко. –І завжди беру з собою когось зі своєї родини. Цього року пішли багато моїх родичів, в тому числі і свекруха моя, і покрестнки. Іосафатова долина – дуже благодатне місце, і я там дуже добре себе почуваю. Думаю, що багатьом людям потрібно туди йти. Тим більше, що йти пішки недовго – кілометри три. Це не так важко, як хресна хода до Калиновського хреста або до Почаїва. Я тому й іду хресною ходою, щоб подякувати Богу за те, що він мені дав: сім'ю, здоров'я, улюблених людей, і багато, багато іншого.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Родина,Станіславенко,хресна хода,Іосфатова долина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.