У Верховній Раді не проголосували за скасування депутатських пільг

10 червня 2013, 13:42
Власник сторінки
депутат Вінницької обласної ради
0
288

Провал законопроекту про скасування пільг осіб, уповноважених на виконання функцій держави, дуже чітко продемонстрував ціну демагогії народних обранців.

Ще кілька місяців тому, під час виборчої кампанії представники всіх політичних сил на зустрічах з виборцями обіцяли скасування пільг для державних службовців та народних депутатів, а тепер наочно продемонстрували, що не здатні стати на горло своїм дрібним інтересам.

Пільги для представників держави не мають жодної логіки. Це неприпустимо для соціальної держави, як визначає Україну наша Конституція. Тим більше, що ці пільги обтяжують державний бюджет на 1,5-2 мілярди гривень.

Партія «УДАР» була ініціатором законопроекту про скасування пільг особам, уповноваженим на виконання функцій держави - це одна з обіцянок нашим виборцям. 

У перші дні роботи нового парламенту фракція «УДАР» подала законопроект № 1075 щодо скасування всіх депутатських пільг.

Ми будемо мобілізовувати всі свої сили, аби закон про скасування депутатських пільг було прийнято.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,депутати,скасування пільг,Станіславенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.