А от всі кажуть, шо ми лохи

18 січня 2013, 14:56
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
477
А от всі кажуть, шо ми лохи

А ми тільки радісно плескаємо в долоні:-)


   Тут багато хто аж слинями захльобується, розказуючи шо всі українці тупі і нічого, абсолютно нічого неспроможні зробити хорошого. Достатньо тільки натякнути на це і всі одразу починають рвати волосіння на відомих місцях, ридати над тим які ми дурні та нещасні. А от якшо придивитися до сусідського досвіду.
Є у сусідів такий сайт  
На цьому сайті пропагують найменші досягнення сусідської промисловості. Достатньо десь під тамбовом комусь різьбу на гвинті нарізати, так одразу ця інформація потрапляє на цей сайт і тисячі дипломованих селігеришів тут же розсилають це повідомлення на тисячі форумів, надуваючи щоки від непомірно зростаючого вялічія.

Ну от заходимо сюди ЗРОБЛЕНО У НАС

І шо ми бачимо! Виявляється у них зроблено літак АН-148

Специальный летный отряд "Россия", обслуживающий высших должностных лиц РФ, в течение года пополнит свой парк первыми двумя ближнемагистральными турбореактивными самолетами Ан-148. Их купят на замену физически и морально устаревшим Ту-134

 Тобто, виходить шо ми такі тупі, але ж чомусь навіть президента сусіднього нашими літаками возять, а не прогресивними боінгами?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.