«Газету по-українськи» притягнуть до відповідальності у суді

05 листопада 2012, 22:52
Власник сторінки
0
464

"Газета по-українськи" порушила Закон України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні"

З метою приховати сліди злочину і врятувати від відповідальності перевертнів у погонах, які сфабрикували кримінальну справу проти Наталії Прищепи, "Газета по-українськи" у №1506 від 26 жовтня 2012 року поширила завідомо неправдиві відомості http://gazeta.ua/articles/people-newspaper/_kohanka-silskogo-golovi-pobila-jogo-vagitnu-druzhinu/463099

Про обставини незаконної фабрикації кримінальної справи дивіться тут:

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/kriminalnij-roman.html

http://www.youtube.com/watch?v=oFxTvVQUeco

http://www.youtube.com/watch?v=Fu-8MpxMf4k&feature=youtu.be

Наталія Прищепа  звернулась з листом до редакції "Газети по-українськи" з вимогою спростувати неправдиві матеріали та попередженням про притягнення видання до відповідальності у судовому порядку:

 У №1506 газети "Газета по-українськи" від "26жовтня 2012 р. було опубліковано статтю автора Надії Штупун "Коханка сільського голови побила його вагітну дружину".

Інформація, викладена в даній статті, містить недостовірні відомості, котрі принижують мою честь та гідність, як особистості, а також принижують мою ділову репутацію, як державного службовця. Крім того, дана стаття містить прямі ознаки втручання в моє особисте життя та посягання на честь і гідність членів моєї сім’ї.

Так, автором вищезазначеної статті було незаконно отримано (зі слів Н.Штупун – взято з мого особистого сімейного фотоальбому, проте жодних фотознімків гр.Штупун я не надавала) та розміщено (без мого дозволу на публікацію) фотознімки моїх неповнолітніх дітей, що є протизаконним.

Зокрема, завдають шкоди мої законним правам та інтересам відомості:

- «28-річна Наталія Прищепа із селища Лугини побила 33-річну Оксану Степанчук із села Поліське Коростенського району на Житомирщині.» - Коростенським МРВ УМВС України проти мене порушено кримінальну справу за ст.296, ч.1, в якій не йдеться про побиття. Крім того, на сьогоднішній день мою причетність до даного злочину не доведено в судовому порядку, а отже ніхто не має права публічно обвинувачувати мене з цього приводу (презумпція невинності).

- Цитування прямої мови гр. Степанчук О., гр. Степанчук А. та «літньої жительки села Поліського» є наклепом та безпосереднім публічним приниженням моєї честі та гідності, так як вони не є дослівним відтворенням, не містять оціночного судження, а несуть в своєму змісті лише образи та обвинувачення в мій бік, що не мають підтверджень та доказів.

- Пряма мова, яка ніби - то записана з моїх слів, не відповідає тій інформації, котра була повідомлена мною по телефону жінці, яка зателефонувала мені і назвалася  журналісткою Н.Штупун під час телефонної розмови.

Вимагаю:

Відповідно до ст.37 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» спростувати інформацію, що була опублікована у №1506 газети "Газета по-українськи" від "26" жовтня 2012 р. у статті автора Надії Штупун "Коханка сільського голови побила його вагітну дружину" у порядку, передбаченому чинним законодавством.

В разі невиконання моєї вимоги буду змушена звертатись до суду з метою захисту своїх прав, честі та гідності з відшкодуванням завданої мені моральної шкоди."

Далі буде... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.