Ненависть. Риска не підведена. Не було другого Нюрнбергу над комуняками.

17 квітня 2012, 17:55
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
855

Не вивезено в телячих вагонах за Урал геїчів і їм подібних. Говорив з бувшим КГБ-істом в поїзді дорогою до Львова. Зворотньою дорогою балакав з сучасним СБУ-шником.. Один хрін. (парафот)


Мертва петля. Так ото про Жовкву. Її були перенайменували на Нестерів. Не на довго.

Всем известна фигура авиационного пилотажа "мертвая петля". Впервые в мире она выполнена 27 августа 1913 года в Киеве Петром Николаевичем Нестеровым. Этим манёвром Нестеров положил начало высшему пилотажу. Свой последний боевой вылет прославленный русский летчик выполнил также в украинском небе, недалеко от Львова. Впервые в мире применив таран Нестеров сбил австрийский самолет, но и сам погиб. В советское время на месте гибели пилота возведен монумент.
А сейчас он стал никому не нужным и постепенно разрушается... (Уююй яка пічалька)




В 1992 году городу Нестеров вернули историческое название, а музей был заброшен и разграблен
Пока в Москве решают, что делать с творениями Церетели, некогда устремленный ввысь самолет на обелиске героя скоро, похоже, уже не выйдет из мертвой петли (з кремлядської пропаганди)

Я так теж гадаю. Раша, гудбай!!!


Ще одна пам"ятка часів савєцької окупації. Після того як німецько-кремлядьські фашисти винищили жидів в Жовкві, кремляді зробили в синагозі бійню. Там забивали свиней, корів і інших тварин. В храмі. Хоч би й в жидівськім? І вони після цього претендують на щось святе за душею??


На цвинтарі могили січових стрільців доглядають. Це НАШЕ. А раша - гудбай.


Цвіток для Афро Діти. Не дуже відвертий. :)


Цвіток для Афро Діти. Другий. :)


Але справжня розбудова Жовкви почалася з приходом Незалежності. Незважаючи на усі труднощі часів «диких дев’яностих» був відреставрований Крехівський монастир, що знаходиться в околицях міста, проведені головні реставраційні роботи в костелі св. Лаврентія, відновлюються знищені міські мури та брами. У Жовкві діє Архітектурно-культурний заповідник. Сьогодні Жовква одне з найбільш відреставрованих міст України.


На всякі "Знову мішкі вранці всрались в лісі, Шишкін сплів гніздечко в нашій стрісі" нема часу, натхнення і грошей жаль.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.