Що ви курите, лідери КОДу?

11 квітня 2012, 07:07
Власник сторінки
Лідер Руху простих людей
0
465

Опозиція знаходиться у стані дивного передвиборчого очманіння: намагається домовлятися з владою яка потім її кидає, і не домовляється між собою.


Опозиція знаходиться у стані дивного передвиборчого очманіння: намагається домовлятися з владою яка потім її кидає, і не домовляється  між собою, імітуючи півроку процес  та програючи вибори в стовідсоткових помаранчевих райцентрах Київщини. І от результат – КС забороняє кандидатам балотуватися по спискам та мажоритарці одночасно. Наступний крок – буде переписування закон, бо така формальна необхідність напрошується після зазначеної зміни.

Чесно кажучи, вже дратує «манія переговорів і домовленостей» у опозиційних лідерів. Хіба не зрозуміло, що з діючою владою ні про що не можна домовлятися. Особисто я,  будь-яку наступну домовленість опозиції з владою, буду рахувати «зрадою народу України».  

Новоспеченим лідерам треба брати за руку усіх своїх «єдиних кандидатів» на мажоритарку та спонсорів які будуть за красивою першою п’ятіркою у списку і вже їхати в округи. Їхати для мобілізації виборців. За будь-якої погоди та результату, наступним маршрутом кожного українця який проголосував за опозицією має бути дорога під ЦВК.

А тепер питання! Такі люди є опозиції, сформовано потужний пул справжніх лідерів чи усе на рівні банального політичного блефу? За спинами «блефуючих» -  мільйони людей, із знівеченими долями і дуже несентиментальним настроєм. Прошу не забувати, що лідерів французької революції народ згодом стратив так само як і короля.

Конституційний суд, прокуратура, суди, силові органі  танцюють  «під дудку» Януковича. За добу ця машина може організувати будь-який нормативно-правовий путч, прийнятий будь-який закон або правку. У опозиції лише два інструменти – робота з людьми і апелювання до міжнародного співтовариства.  Я закликаю,  використати наявний час і почати мобілізацію людей, потім «перегнути через коліно»  Банкову та прийняти справедливий виборчий закон. Це нове дихання демократії призове людей захищати свою перемогу наступного дня після виборів. Тільки з людьми ми  переможемо режим, усе інше -  гроші, скарги усьому світу та міжнародні консультації -  банальні фантики.

Інакше - лідерів опозиції, самозванців та справжніх, влада не пустить в поле на мажоритарку та паралельно  у список; дефіцит прохідних місць зруйнує відносну, декларативну монолітність опозиції; це живитиме опозиційні проекти Банкової;  одним рішенням КС,  регіонали збируть під свій прапор усі дрібні партії та рухи. І на кінець у найостаннішій редакції виборчого закону влада влаштує просто феєрверк беззаконня.

Є ще час. Дайте нам і собі відповідь на два питання.

Перше, ви можете боронити інтереси простих людей тільки на м’яких диванах у Шустера та Кісільова  чи здатні до безкомпромісної вольової боротьби? Друге, У опозиції є ідеологи, маршали, генерали, солдати…  і совість та мужність вчасно  прибратися,  якщо вона просто «гола».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.