ПРЕЗервативи з біло-блакитної "Партії кондомів" поширюються Україною (перепост)

29 лютого 2012, 20:11
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
481
ПРЕЗервативи з біло-блакитної  Партії кондомів  поширюються Україною (перепост)

Сьогодні, 29 лютого 2012 р., активісти кількох громадських організацій протестували біля ГУ МВС у Києві проти ув’язнення на 15 діб...

ПРЕЗервативи з біло-блакитної "Партії кондомів" поширюються Україною (фото, відео)

 

Posted on 2012.02.29 at 14:12
Tags: , , , , ,
Сьогодні, 29 лютого 2012 р., активісти кількох громадських організацій протестували біля ГУ МВС у Києві проти ув’язнення на 15 діб Сергія Мельниченка (КУПР), Богдана Тицького (Чорний Комітет) і Ярослави Пугачової (Братство св.Луки). Нагадаю, їх було затримано 24 лютого під час благодійної роздачі на Майдані Незалежності ПРЕЗервативів з біло-блакитної Партії кондомів. Акцію було приурочено до дворіччя перебування на президентській посаді Віктора Януковича.

Сьогодні хлопці і дівчата принесли до міліцейського главку надуті гелієм контрацептиви. Міліція не дозволила їм підійти до будівлі главку, і акцію довелося проводити через дорогу, біля центрального входу до великого готелю. Охорона готелю страшенно нервувалася, весь час вимагала звільнити місце для під’їзду машин. Їх ввічливо посилали до міліції.

Виступали, зокрема, Микола Коханівський, який казав, що маячнею було б сподіватися на будь-які позитивні зміни без революції, і Олександр Місюра, який пояснив, чому ув’язнення активістів є незаконним: по-перше, це перешкоджання громадській акції, по-друге, на акцію такого формату (благодійна роздача) не потрібно заявки, але, незважаючи на це, заявку було подано завчасно. Але суд сказав, що її не було. Більше того, навіть якби заявки справді не було, за законом мав би відповідати лише Мельниченко як організатор акції, а Тицький і Пугачова, як прості учасники, відповідати за цією статтею не повинні.

Під кінець ПРЕЗервативи урочисто відпустили у небо. Тільки варто було б іще написати на них маркером літеру "Я" :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LT6qnZ1HY7Y



Акції на підтримку затриманих за роздачу контрацептивів відбулися і в Сумах. Сьогодні, 29 лютого 2012 року, активісти Молодого Народного Руху та Чорного комітету організували благодійну роздачу презервативів з біло-блакитної "Партії кондомів" для депутатів Сумської міської ради. Цією акцією молодь хотіла висловити солідарність із затриманими, а також запобігти поширенню серед місцевих обранців таких захворювань як корупція, популізм, невиконання своїх обіцянок, а також намагалася убезпечити від розмноження політичних проституток.

Прикро, повідомляють активісти, але не так багато депутатів в знак доброї волі прийняли подарунок. За дивним збігом обставин, саме представники Партії регіонів наполегливо відмовлялися від подарунків і вимагали від активістів покинути приміщення установи.

Зі значно більшим ентузіазмом появу сувенірних контрацептивів сприйняла студентська молодь. Наразі триває їх поширення навчальними закладами Сум.

Більше фото з Києва і Сум - тут:
http://www.bilozerska.info/?p=6092



В якості бонусу - ще одна весела акція із Сум: ПДРСи - за Януковича!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xsrPldoW1Q0
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.