Куць. (Той що в пеньку сидить)

02 листопада 2011, 20:32
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
509
Куць. (Той що в пеньку сидить)

Історія із "закупівлею зброї" триває.


У МВС та СБУ заявили, що не володіють інформацією про те, що окремі особи займаються придбанням зброї з метою захоплення органів державної влади.

Як відомо, сьогодні Янукович заявив: "Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї і підготовка до збройних нападів на органи державної влади".

Відомі випадки, коли президенти дезавуюють заяви своїх міністрів. Як правило, міністри після цього йдуть у відставку.
Випадки, коли міністерства дезавуюють слова президента, мені невідомі. За аналогією, тепер у відставку має піти Янукович? :)

Але, можливо і таке, що Янукович не збрехав. Він сказав: "Мені правоохоронні органи кажуть..." - але ж він не сказав слова "українські"! Якщо в МВС та СБУ нічого з цього приводу не знають - скоріше за все, йшлося про закордонні правоохоронні органи. Тільки цікаво було б іще знати, отримує Янукович інформацію від цих органів безпосередньо або через Путіна.

===========

Най тя чорти вхоплять, Овоч..



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.