Реконструкція у Холодному Яру (фото)

18 квітня 2011, 12:07
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
660

Починаю постити звіти з Холодного Яру з фотографій реконструкції бою між більшовиками і повстанцями.


Фото, відверто кажучи, паршиві, бо я одночасно з двох рук знімала фото і відео, а на практиці це означає, що і те, і те робиться практично всліпу - не бачиш, ні який у тебе виставлено зум, ні що потрапляє у кадр.
Але хай будуть :) Історія.

Реконструкція мені сподобалась. Зазвичай під час реконструкцій регулярно дратуєшся військовою непрофесійністю того, як рухаються окремі бійці. Але тут воно ніби й доречно, адже це не регулярні частини, а селяни-повстанці з одного боку і різний набрід з іншого. Піротехніка була на висоті, і загалом все виглядало доволі потужно.

Сюжет простий: червоноармійці пограбували селянську хату, вкравши, між іншим, живе порося. Вони завантажили експропрійоване на вози і рушили уздовж дороги. Але далеко не від’їхали: у кущах на них чекала засідка повстанців.

Перший напад червоноармійці відбили. Повстанці відступили, забираючи поранених. Але швидко повернулися з новими силами і ціною немалих жертв знищили більшовицький загін.

Діти-глядачі були у захваті, деякі верещали: "Смерть москалям!" :)

Після закінчення "бою" "повстанці" святкували перемогу, стріляючи холостими набоями у повітря, і фотографувалися з усіма бажаючими.

Багато фото )
Взято тут = http://bilozerska.livejournal.com/433969.html
===
Отсебятина =
====
Хороший москаль = мертвий москаль. Раша, гоу хоум. І скоро.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.