Українці Австралії масово вийшли проти політрепресій в Україні

23 лютого 2011, 06:15
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
570

Про це, мабуть, вже написали всі - одна я, будучи у Львові, пропустила цю непересічну подію. Так і не написала б про неї - але постійний читач мого блогу з Австралії прислав коротенький реліз і кілька власних фото.


23 February 2011 @ 02:34 am




Фото Михайла Лисевича

"В суботу 19/02/2011 Союз Українських Організацій Австралії провів мітинги під Українським і Російським посольствами. Акція почалася Панахидою перед Пам'ятником Голодомору на подвір’ї Центру УАПЦ.
Далі учасники рушили до посольства України (колона розтягнулась метрів на 200). Під посольством України мітингувальники вимагали припинити в Україні політичні переслідування, згортання громадянських свобод і наступ на Українську мову і культуру. Вимоги були передані послу України в Австралії.
Після цього мітинг перемістився до посольства Російської Федерації. Основна вимога протестувальників, - припинити утиски українських організацій в Росії".

Прекрасний репортаж з цієї акції, девізом якої стало "Ні! Не будемо мовчати, але вимагати" - в подробицях від Марічки Галабурди-Чигрин тут.
Тут і тут сила-силенна її ж фоток.

До речі, молодці вони, ці українці з Австралії, - згадали поіменно всіх репресованих - від тризубівців до Луценка.
=====
Від себе
=
А що українці України робитимуть? Святкуватимуть день створення московської загарбницької армії?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.