Дожились! Уже даже "Міліція просить не призначати на посади бандитів!"

11 лютого 2011, 12:47
Власник сторінки
Проктолог
0
1233

Это не прикол... Это реальный ШИЗДЕЦ!

Увидел заголовок  - "Міліція просить не призначати на посади бандитів" - и даже не сразу поверил в его серьезность...
...Но оказывается, теперь в нашей стране возможно всё! Тем более президент уже в открытую ботает на фене... Что же это творится, если даже менты не выдерживают?!...
В общем, вот - перепост с "Украинской правды"...

Міліція просить Джарти не призначати на посади бандитів
Головне управління МВС у Криму просить Раду міністрів автономії утриматися від призначення осіб, чия репутація викликає сумнів і обурення громадськості.
Про це йдеться в повідомленні ГУМВС України, яке цитує Обком.
"Останнім часом до ГУМВС України в Автономній Республіці Крим стали надходити звернення, заяви громадян і інша інформація про численні порушення процедури призначення осіб на керівні посади", - говориться в повідомленні.
Зокрема, при перевірці подібної інформації про призначення керівником Кримського регіонального підприємства "ППВКХ ЮБК" м. Ялта (водоканал) Костенка Кирила Васильовича, уродженця міста Маріуполь Донецької області, було встановлено, що даний громадянин раніше в складі злочинної групи брав участь у здійсненні розбійного нападу.
У результаті нападу були заподіяні тілесні ушкодження потерпілому, у якого був відібраний автомобіль "БМВ", рушниця іноземного виробництва, документи і 2 тисячі доларів США.
За даний злочин Костенко був засуджений Ялтинським міським судом. Викликає сумнів наявність у Костенка вищої освіти, що в даний час перевіряється правоохоронцями, відзначають у міліції.
"ГУМВС України в АР Крим просить Раду міністрів АРК утриматися від призначення осіб, чия репутація викликає сумнів і справедливе обурення громадськості Криму, веде до потоку критики і звернень в органи внутрішніх справ", - йдеться в повідомленні.
"Просимо Радмін автономії при призначенні на керівні посади перевіряти кандидатів хоча б на наявність судимості. Зі свого боку гарантуємо проведення оперативної і компетентної перевірки", - відзначається в зверненні.
http://www.pravda.com.ua/news/2011/02/11/5905046/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.