Велосипед-літак Paravelo

13 березня 2014, 13:17
Власник сторінки
социальный психолог
0
201

Оригінальний концепт велосипеда Paravelo припускає пересування не лише по землі, але і по небу. Тепер з полегшенням можемо вдихнути, адже вже скоро про пробки на дорогах ми забудемо.



Це не так складно, як здається з першого разу. Інженери з Британії не претендують на премію імені І. Сікорського, яка буде видана творцям велосипеда, що пересувається по повітрю тільки за рахунок сили ніг.

  Головна мета концепту являється створення масового і зручного транспортного засобу, який їздитиме не лише по землі, але і літати по небу і Paravelo - це реалізація цієї концепції.

  Paravelo - це триколісний велосипед, який оснащений мотором, турбіною і крилом параплана (поміщається з легкістю в сумку). По землі велосипед пересувається за рахунок м'язів ніг, а по повітрю завдяки мотору. Для зльоту велосипеда зовсім не обов'язково велика злітно-посадочна смуга. Турбіна і крило параплана дозволяє злетіти швидко, прокрутивши пару десятків метрів. Велосипед може літати зі швидкістю не більше 40 км/год впродовж 3-го годин на висоті 1,5 км.

  Розробники розраховують, що Paravelo стане популярним транспортом, адже йому не страшні пробки на дорогах. Правда цей велосипед є дорогим задоволенням і стоїть біля 15000$.







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.