Люстрація – крок перший. А другий?

13 березня 2014, 06:35
Власник сторінки
0
232

А побалакати?

Одна з головних вимог Майдану – понюхати на предмет вошивості передовсім високопосадовців – допоки що забалакується зацікавленими. Чому? Sapienti sat. Однак мова не про це. Самоочевидно, що очищення потрібно. Проте постають два питання, про огром яких досі ніхто жодним словом не обмовився. 

Перше. Куди подіти тих, хто заплямував себе? Адже йдеться не про десяток-другий голів. І навіть не про тисячу. Якщо звільняти – законним є матеріальне відшкодування. А це, певне, не одна-дві тисячі гривень (про те ж, що собою являє наразі держбюджет, не втомлюється нагадувати колишній головний фронтозмінівець країни). Якщо ж йдеться про працевлаштування звільнених, то вітчизняні мас-медії також мовчать про “десятки (тисячі) створених робочих місць”.   

Друге. Де армія тих, хто заступить звільнених. Адже йдеться не про “бажаючих” посісти державницькі фотелі, а про, передовсім, освічених та розумних, відносно молодих та бодай з мінімальним відповідним фаховим досвідом. Таких знайдено і списки їх складено? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.