Сомік-кандиру для України

18 лютого 2014, 18:59
Власник сторінки
Я той народ, Якого правди сила Ніким звойована Ще не була.
0
221

...Догралися!...

Як тільки стало відомо про нові десять загиблих у протистояннях у центрі Києва, що начебто знаходяться у Будинку офіцерів, як передали ЗМІ, знайомий журналіст Ігор Рудич  вирішив сам переконатися, чи то є так. Він дістався до місця подій само тоді, як станціїї метрополітену зачинили на вхід і вже з Будинку зателефонував мені: "Так, бачу трупи. Але не десять, а три. Це чоловіки. У одного куля влучила саме в серце, іншому голову так розтрощило, що навіть очей не видно, третя людина лежала у цивільному одягу, коли ті двоє загиблих були у камуфляжній формі, але не українській. На той час біля трупів працювали єксперти з МВС. Ігор наче і на відеокамеру це все зафіксував, бо в нас тепер так - словам, навіть на детекторі брехні, ніхто не вірить, а будь що - ті ж самі колеги-журналісти  потребують відеозаписи.

Від усього почутого вкотре стало моторошно. Цей Евромайдан, здається, ще дорожче обійдется і тим, хто на ньому, і тим, кому рано чи пізно, а доведеться його розігнати. Бо події саме цього дня показали, що спокою у країні багато хто не хоче, бо як то кажуть, у мутній річці легше рибку ловити. Але ця "рибка" для суспільства може видатися "соміком-кандіру" - це різновид мешканки африканських річок, яка з виду така малесенька, що може зануритися у тіло людини та почавши пити її кров, зрости до величезного розміру, так, що  людину просто розриває.Так само, як зараз розривають Україну ті, кому це дуже, дуже вигідно! Оті кляті режисери Майдану, за сценаріями яких і студентів побили, і жертовні смерті вчинено... І ось знову, сьогодні...

Невже замало крові?

Алла Мирова.


























Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.