Как нізко пал тайоженний сЦоюз!

31 січня 2014, 03:02
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
314
Как нізко пал тайоженний сЦоюз!

П'ятничні роздуми про життя.

  Всі, хто спілкувався на форумах чи блогах з прєглупимі коцапузамі (як їх називав Лєсков) дуже добре знають, шо будь яка суперечка з цими чаморошніками закінчується з їхнього боку коцапською коронкою, тобто звинуваченням всіх українських жінок в неймовірному потягу до розпусти, в результаті якого, нібито українські шльондри стали основним експортним товаром по всьому світу. Неважливо, хто твій коцапський оппунент, скільки йому років, яку посаду він займає, який в нього рівень заробітків. Це може бути спермотоксикозний підліток, сивий дідусь, смердючий бомжара чи дохтур технічних наук. Результат завжди буде один. Останній аргумент будь якого немитого коцапчега: ваші баби пляді!
 Але ще більш дивнішим виглядає той хвакт, шо жоден з коцапчегів ще не наважився зізнатися в тому, шо він хоч би раз ходив до тієї української (чи хоча б будь якої іншої) повії.
 Але найбільш дивовижне можна дізнатися, якшо зазирнути до гугля і зробити там кілька запитів. Ну, взагалі то дивіться самі:-)


А тепер УВАГА!!! Тайожний союз руліт!

  Коментарі, як то кажуть, зайві. В принципі нічого дивного тут нема. Поки руцкие мужики дрочать на сайтах на українських простітуток, то їхнім жінкам, донькам і матерям нічого іншого не залишається як шукати собі гарячого кавказського мачо. Як там 50 років тому писав Євтушенко? Єдут бєлиє москвічкі к чорним кобєлям:-)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.