Петро Порошенко як Чахлик Невмирущий ЄвроМайдану. Частина 2.

13 січня 2014, 13:29
Власник сторінки
0
347

«До Українського народу: Чи хочете Ви щоб Петро Порошенко балотувався в президенти України?» - петиція політика

Львів добре пам’ятає політичну кар’єру Петра Порошенка, який залишив по собі вкрай негативні спомини за часів Ющенка та скандали, пов’язані з корупцією. Сьогодні у львів’ян також неоднозначне ставлення до вінницького нардепа П. Порошенка, який своїм меценатством намагається прикупити голоси мешканців міста лева, а не вирішенням їх соціальних питань.

Тому не дивно, що значна частина львів’ян не сприймає його як опозиційного політика, а тим більше прогаличанина. На думку галичан, з якими прийшлось спілкуватися, Порошенко не є щирим українцем, не є симпатиком «Свободи», не ототожнює себе з націоналістичними колами та дистанціюється від опозиції, коли це йому вигідно, також як і Яценюк цурається єврейства і до того ж вдерся на чужу виборчу територію... Що з того, що його батько колись навчався у Львівській політехніці?

Ось деякі приклади ставлення до Петра Порошенка та його участі у львівському Народному віче, яке львів’яни залишили на одному з інтернет-сайтів: «для тих хто не знав чи вже забув: колишній соратник Ющенка Петро Порошенко став міністром в уряді Азарова - http://vidia.org/2012/2918.

Ця пристосуванська гнида лізе у владу при любому президенті та уряді...» (http://galinfo.com.ua/news/150436.html);

«Порошенко помаранчеву коаліцію розвалив, тепер знову до влади лізе» (http://galinfo.com.ua/news/150436.html);

«ага, в вонючих зассаных палатках  с бомжами встречать Новый год…:)»  (http://galinfo.com.ua/news/150447.html);

«Порошенко, хто тебе на трибуну пустив. "Опозиціонер" юний, Помаранчеву коаліцію розвалив, міністром в уряді Янека був, Дали під зад знову опозиціонерос став. Стидно мало б бути, але не тобі» (http://zik.ua/ua/news/2013/12/29/poroshenko_u_lvovi_ukrainska_opozytsiya_maie_pochuty_maydan_450528);

 «в Києві з "броневіка" зігнали, так воно у Львові вилізло на трибуну ... напевне, хтось на його шоколадки спокусився і пустив...» (http://galinfo.com.ua/news/150444.html).

До речі, на вказаному заході зібралося близько двох тисяч глядачів, більшість – старші люди. Окрім націоналістичних прапорів майоріли стяги ВО «Свобода». Правда, своїм полум’яним виступом після Порошенка Ірина Фаріон зі «Свободи» дала зрозуміти львів’янам, що тільки «Свобода» є рушійною силою у Львові та Олег Тягнибок, а не десантований з ЄвроМайдану у Києві Петро Порошенко.

Але тим, хто «спокусився і пустив» на трибуну у Львові Порошенка, як з’ясувалося, виявився міський голова Андрій Садовий, який дуже і дуже був вдячний політику за Євроялинку у Львові, яку поставила компанія Порошенка «Roshen»...

Сьогодні, Петра Порошенка вже не цікавить мертвонароджена «Третя Українська Республіка», як і Юрія Луценка, адже є новий проект та реальні, а не віртуальні учасники ЄвроМайдану, якими можна маніпулювати.

У такому запалі Петро Порошенко навіть виявив близьку толерантність до героя гей-скандалу Віталія Портнікова, увійшовши разом з ним до всеукраїнського страйкового комітету «Майдану» як співголова.        

До речі, окрім Віталія Портнікова до ЄвроМайдану приєдналися й інші гомосексуалісти, зокрема Єгор Соболєв, Арсен Аваков з «Батьківщини»...

Вочевидь, у всіх них є щось спільне…, окрім  президентського олімпу, який не дає спокою Петру Порошенку. І тут є над чим замислитись політику.

Оскільки, навіть і у Львові Петро Порошенко не втримався і туманно розказав про плани на президентські вибори. «На президентські вибори у 2015 році ми повинні піти єдиною позицією, єдиною командою і вже у першому турі перемогти», сказав Порошенко, тримаючи дулю в кишені.

Така заява була бездоганна з точки зору PR, бо політтехнологи рекомендували Порошенку уникати передчасних заяв про свою готовність балотуватися у президенти у 2015 році, оскільки це не сприймається належним чином суспільством і негативно впливає на рейтинг популярності політика.

У боротьбі за реалізацію своїх політичних амбіцій Петро Порошенко зіткнувся на Майдані ще й з двома таборами, які протистоять один одному у безкомпромісній боротьбі. З одного боку «УДАР» Віталія Кличка, який, за оцінками експертів, є найбільш рейтинговим політиком і кандидатом №1 в президенти від опозиції, а з іншого – «Батьківщина» Арсенія Яценюка та «Свобода» Олега Тягнибока, в яких Порошенко вбачає своїх політичних конкурентів.

З огляду на це, Петро Порошенко вдався до чергової PR акції, яка б  «продемонструвала бажання» українського народу бачити саме його на президентському олімпі. Зокрема, на сайті AVVAZ.org відкрито збір підписів під петицією «До Українського народу: Чи хочете Ви щоб Петро Порошенко балотувався в президенти України?», які команда політика сама ж і активно імітує.

ПОДПИСАТЬ ПЕТИЦИЮ

 

              Чи хочете Ви, щоб Петро Порошенко балотувався в президенти України?

 До Українського народу : Чи хочете Ви, щоб Петро Порошенко балотувався в президенти України?

                                                                                                                                  100,000

      4,049  

 

     4,049 подписавших. Давайте соберем  100,000 подписей (розміщено за адресою https://secure.avaaz.org/ru/petition/Do_Ukrayinskogo_narodu_Chi_hochete_Vi_shchob_Petro_Poroshenko_balotuvavsya_v_prezidenti_Ukrayini/?aVlRsgb).

          На цій хвилі, Петр Порошенко придумав новий план і впевнений, що він нарешті принесе перемогу опозиції і все це відбудеться швидко. В цьому допоможуть як США, так і уся Європа (http://www.from-ua.com/news/ae45105cdd373.html). Правда, українцям не приходилося чутки про підтримку Порошенка з боку США чи Європи у його намірах. Відомо тільки, що політик воліє не акцентувати увагу на тому, що за помаранчевої революції у нього вже був і план, і шанс. І тепер ми бачимо знову ті самі граблі.

          У цій ситуації Петро Порошенко явно є третім лишнім у протиборстві з лідерами опозиції. Чи вдасться Порошенку побороти Кличка, вистояти проти Яценюка та Тягнибока і на яку допомогу розраховує від США та Європи, час покаже.

            Частина 1 http://blogs.korrespondent.net/users/blog/cochkins/a129634

Далі буде 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.