Догрався! Або чому «Беркут» побив Юрія Луценка?

11 січня 2014, 11:30
Власник сторінки
0
699

Посольство США обіцяло допомогти Автомайдану...


«Українська правда» подає цю новину так, нібито Юрій Луценко просто так стояв пізно вночі та колупався в носі біля автобуса з беркутівцями, яких заблокували автомайданівці, а тим не сподобався чи то його ніс, чи то кізяки, а можливо натяки… і йому ввалили що є сили. Натяки на те, що геї «Майдану» в особі Портнікова та інших вірних соратників Луценка, Кличка, Яценюка, Тягнибока, Порошенка… застосують свою таємну зброю, якщо беркут не здасться добровільно.

Ірина ж Луценко коментує цю подію так: «Юра як міністр внутрішніх справ став між людьми і беркутівцями, щоб припинити кровопролиття. Беркутівці почали нещадно бити його по голові, кров лилася рікою...».

Виникає запитання: Юрій Луценко легітимний міністр внутрішніх справ України, чи міністр внутрішніх справ «Третьої Української Республіки»? І що він робив на проспекті Перемоги, де легковики автомайдану заблокували спецпідрозділ «Беркут»?

Відповідь проста: провокував беркутівців, організовував їх блокування, щоб завадити виконанню службових обов’язків та закликав до непокори владі! А щоб його самого не притягнули до відповідальності, прикривався своєю дружиною та її депутатською недоторканістю… Натомість, постраждав і сам  Луценко, і підбурені ним громадяни.

Де були вчора вночі Яценюк, Кличко та Тягнибок як ініціатори нового «Майдану» замість акції «Вставай, Україно!»? Там само як і тоді, коли побили студентів: відсиджувалися в теплих маєтках, готували чергові гасла для «Майдану», замість того, щоб захистити людей, які повірили їх закликам.

А тим часом Юрій Луценко став після студентів та Тетяни Чорновол третім мучеником та «героєм» ЄвроМайдану, і, вочевидь, отримає відзнаку від американських грантодавців. Адже, Посольство США обіцяло допомогти Автомайдану. Про це на брифінгу після зустрічі з послом США в Україні Джеффі Пайеттом повідомили активісти руху О. Гриценко та С. Поярков (http://gigamir.net/news/pub509421).

 Уявіть ситуацію, якби Україна взяла американців, які протестують проти влади у США, під свій захист. Скільки було б галасу про втручання у внутрішні справи… Цікаво, якби тоді реагував Сенат?

Тим часом, щоб загострити ситуацію команда Луценка вже поширює у ЗМІ інформацію про його важкий стан та нібито відмову роботи нирок у політика. Згодом ми почуємо, що Луценко потребує лікування за кордоном.

Як заявив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків, «простим стоянням Януковича від влади не усунути. Тому стратегію стояння потрібно змінити на стратегію наступу» (http://www.3republic.org.ua/ua/news/12315). Правда, сам Стецьків участь у реалізації цієї стратегії не брав, бо знав, що силове протистояння до добра не призведе.

А, можливо, у такий спосіб Юрій Луценко хотів поквитатися з МВС, адже одним із завдань «Третьої Української Республіки», за словами Луценка, є «ліквідація каральної системи ГПУ-МВС-суди», а ЄвроМайдан не вписується у його стратегію, як і лідери опозиції і нинішнього Майдану (http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/16/6988284/).

Тому сталося те, що мало статися. Де ви бачили революцію без жертв та крові? Адже, Юрій Луценко сам проголосив, що в Україні маємо революцію, сам закликав до боротьби та непокори, прикриваючись мирною ходою. 

         
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.