Адміністрація Київського зоопарку знов намагається звільнити Богдана Швайку!

08 січня 2014, 21:48
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
245
Адміністрація Київського зоопарку знов намагається звільнити Богдана Швайку!

Сьогодні відбулася чергова брутальна спроба Адміністрації Київського зоопарку звільнити Члена ЦК профспілки "Захист праці", героя оборони Євромайдану, начальника відділу птахів Богдана Швайки...

Сьогодні 08.01.2014 року відбулася чергова брутальна спроба Адміністрації Київського зоопарку звільнити Члена ЦК профспілки "Захист праці", героя оборони Євромайдану, начальника відділу птахів Богдана Швайку. Зоозахисник та профспілковий лідер Богдан Швайка - широко відомий загалу киян як автор багатьох викривальних матеріалів щодо протизаконної діяльності адміністрації Київського зоопарку. Незважаючі на те, що Богдан зараз перебуває на лікарняному, незважаючі на те, що профспілковий комітет "Захисту праці" надав категоричну та обгрунтовану відмову у звільненні нашого побратима - корупційна адміністрація зоопарку, яка сама переживає свої останні дні - наважилася ще на одну провокацію. 
Абсолютно впевнений, що вони отримають таку відсіч від активістів громадськості та профспілок, що будуть памятати її на все життя. нагадую, що Юридичний департамент незалежної профспілки "Захист праці" має намір притягнути до кримінальної відповідальності по Статті 172 КК України "грубе порушення законодавства про працю" кожного співробітника адміністрації Київського зоопарку, хто був причетним до протиправних та кримінально караних дій проти нашого профспілкового ватажка Богдана Швайки!!!


Олег Верник. Голова ЦК Всеукраїнської незалежної професійної спілки "Захист праці".
08.01.2014.
Шановні зоозахисники , журн
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.