Янукович з Путіним затіяли нову гонку ядерного озброєння заради зоряних війн.

30 грудня 2013, 12:49
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
259
Янукович з Путіним затіяли нову гонку ядерного озброєння заради зоряних війн.

НУ як можна доручати зведення зоряних війн бовдурам які живуть серед ворогів які їх кожен день підривають вибухівками. Вони породили мусульманський фашизм тепер вони хочут породити ще нову ядерну війн

Чи всі розуміють, навіщо Янукович намагається відродити авіабудування українського літака-гіганта Мрія??? 
Так ось, справа у тому, що Росія, Путін та Медведчук нагули Януковича, щоб той віддав наш літак для Російської космічної армії. Путін збирається відродити нову ядерну гонку озброєння, за допомогою нашого літака, вони планують запуски нових, давно вже забутих "Буранів". Це нова гонка озброєння призведе вже до реальної комічної війни або повного знищення планети.

 Свого часу населена планета яка знаходилась на наступній орбіті за Марсом, згідно з давніх легенд вже загинула внаслідок міжусобної війни, цьому доказ слугує ядро з тої планети яке намагнітилось до нашого і висіть у нас на орбіті, це всім відомий Місяць (Луна), маса астероїдів в поясі астероїдів і маса Місяця рівни масі планети яка загинула (Глорія).
Ось вам відеодоказ де на останніх хвилинах видно як москалі хочуть поновити першість в навколишній орбіті землі. Добре, що в них немає розуму побудувати міжпланетні кораблі, бо вони би почали нову інтервенцію. Янукович народу геть нічого не каже, вдає себе розумника але ума в нього ціла палата. Бовдур він ще той. Робіть висновки панове.

Відео:
http://www.youtube.com/watch?v=jMHrGYw8zs8

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.