Тільки мужній президент з бородою може утримати Владу в державі. Геть бузувірів.

27 грудня 2013, 17:55
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
230
Тільки мужній президент з бородою може утримати Владу в державі. Геть бузувірів.

Рахунки для фонду. Картка УКРСІББАНК Рахунок у гривнях: 5169 3022 0157 0393 UAH Рахунок у доларах: 5169 3022 0157 0401 USD Рахунок у євро: 5169 3022 0157 0419 EUR Картка АВАЛЬ: 9890 0904 1845 9298

Футурологічне звернення до опозиції.

Безумовно єдиний кандидат на вибори голови держави (не президент бо це слово не є українським та не піддається розумінню) має бути сильна людина як і фізично так і духовно.

Основна мета яку потрібно ставити майбутньому голові держави Україна, це виправлення історичної похибки,  яка вже понад століття несе прямі збитки народу України.

Так склалося, що територія царської Росії, потім СРСР та СНД, об’єднана однією залізною дорогою по єдиному стандарту, а територія Євросоюзу об’єднала вузькоколійні шляхи залізно дорожнього сполучення. Об’єм перевезення вантажів між Росією по імпорту в рік близько 33 000 000 тон, а експорт  15 000 000 тон. Нажаль експорт та імпорт залізницею між Євросоюзом у десяток раз менший бо немає  зручного, прямого сполучення по залізниці між Сходом України та Заходом Європи.  Перенавантажувальні станції не мають можливості перенавантажувати необхідну кількість вантажу, та не користуються популярністю у вантажоперевізників, бо мають  недоліки.

Нещодавно дану проблему навіть визнав сам Янукович у бесіді з журналістами але він неспроможний піти на вирішення питання, бо не має підприємливих амбіцій та хисту, до того щоб зацікавити глав Євросоюзу прийняти рішення про подовження ширококолійної  залізно дорожньої магістралі від кордону з Україною по всій території Європейського союзу з метою досягнення єдиного стандарту по ширині колії та усунення будь яких перепон у транспортному сполученні.

Януковичу вже ніхто недовіряє та ніхто не хоче йому передавати лави переможця!

Наступний  голова держави вже зараз повинен досягти успіху у домовленості з дипломатами від Євросоюзу у посередництві та за впливом української діаспори по всьому світу.

Це питання століття і йому будуть вдячні століттями до зміни новими технологіями у транспорті.

Отже основну мету, наступному голові державі потрібно ставити в основу своєї передвиборчої компанії, це приєднання Євросоюзу до України у єдиний транспортний союз бо всі стандарти у транспорті у нас вже єдині, а залізниця, основна транспортна артерія має суттєві розбіжності.

Майбутня влада поверне народовладдя у державі. Тільки народний президент звільнить Юлю Володимирівну Тимошенко та інших політичних в'язнів.

Далі буде.

 

 P.S. Своїм футуристичним закликом я починаю особисту передвиборчу компанію на головну державну посаду  та формую передвиборчий фонд.

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.