Про похід на Межигір'я. Як буде у нас духовне єднання то і прибуде матеріальне.

27 грудня 2013, 17:34
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
287
Про похід на Межигір я. Як буде у нас духовне єднання то і прибуде  матеріальне.

Я закликаю духовенство усіх церков та конфесій вступити до лав всеукраїнського громадського об’єднання «Майдан» з метою досягнення порозуміння та виправлення конфліктних протиріч у суспільстві.

Чому я проти походу на Межигір'я на яке цією неділі закликає опозиція. Бо направляти народ у нову пастку в яку вони вже направляли під  Кабміном, чи на Банкову, де була майже справжня війна не можна.  Опозиція направляє людей на мирну демонстрацію але з мирними людьми туди однозначно поїдуть і провокатори у яких немає в голові ні бога ні царя ні розуму. Таке я бачив на Банковій коли молодики з цепами у масках вбивали таки же юнаків за те, що вони були на службі, а не як найманці з Беркуту. В Нових Петрівцях знаходиться військова частина внутрішніх військ. Стратегічно посилати туди людей на пікет, це однозначно посилати на про вокативну бійню.

 Недавно нам показували як у Туреччині до мирних демонстрантів примкнули бойовики і поліція побила геть усіх. Що буде у Петрівцях нам, ще не відомо але планують широкомасштабні дії.

 Справа у тому, що я народився у цьому селі і знаю там усі входи та виходи.  Маєток Януковича дуже сильно укріплений і брати його штурмом немає сенсу, навколо знаходяться житлові будинки моїх односельчан і я не хочуть,  щоб з мого села почалась громадянська війна.

Жоден з опозиціонерів не візьме відповідальності на себе за дії провокаторів, яким вони не керують.  Отже немає ніякого сенсу їхати на пікет під Межигір’я, бо Янукович нікого не боїться, і йому все це зовсім байдуже. В нього немає, ні совісті, ні честі козака, бо він зі своєю бритою пикою як баб ховається за плечима охорони в якої вогнепальна зброя вже давно на по готові. Усі пам’ятають як його міністр Дмитро Табачник наказав вбивати людей під святою Софією за часів діяльності в адміністрації тодішнього президента. Люди гинули бо бездушний Табачник ворог християнства.

Янукович начебто побожна люди і відвідує святі місця у Греції на Афоні. А відомо вам, що Віктор Федорович, сам особисто, займає для свого власного проживання, саму святу землю, де за всі часи існування божої влади, був Межигірський монастир, і тільки за часів юродивих бузувірив там облаштували державну дачу для Щербицього.

Я вже давно наголошую, щоб Янукович навернувся до православної віри та зробив акт доброї волі на користь православної віри, та повернув святу землю під лоно монастиря Київського патріархату.

Таким чином він спокутує усі свої гріхи,ті які вже вчинив, і ті які може накоїти у майбутньому.

Якщо народ піде під стіни святого Межигір’я, то нехай з метою, призвати Януковича до примирення та відання данини православній церкві та православному народу.

Я проти провокацій та силових дій, я проти бузувірів у владі та у опозиції які теж використовують народ як засіб досягнення своїх меркантильних ідей, а не для загального духовного єднання.

Бо як буде у нас духовне єднання, то і прибуде  матеріальне.

Я закликаю духовенство усіх церков та конфесій вступити до лав всеукраїнського громадського об’єднання  «Майдан» з метою досягнення порозуміння та виправлення конфліктних протиріч у суспільстві. Нехай, це і буде основна мета  ВГО «Майдан».

Геннадій Григорович Гаянський.

P.S. Своїм футуристичним закликом я починаю особисту передвиборчу компанію на головну державну посаду  та формую передвиборчий фонд.

Картка УКРСІББАНК 
Рахунок у гривнях: 5169 3022 0157 0393 UAH

Рахунок у доларах: 5169 3022 0157 0401 USD

Рахунок у євро: 5169 3022 0157 0419 EUR


Картка АВАЛЬ: 9890 0904 1845 9298

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.