2 Van Helsing Алеж яка гарна пестня)) Це було про "Ундервуд" хлопці з Криму.

26 грудня 2013, 10:15
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
278

Поїхали до маскви і там розспівалися. На взаєм пропоную наших дівчат. В асортименті Dakh Daughters. Оце скажені тьотки, неймовірно безумні! Чи як там, цнотливо-божевільні? :) Рози! Данбасс!! :)

Якось вони прослизнули повз мою увагу, а жаль!

Dakh Daughters - "Куба". Концерт на Гогольфесті. Живий звук.


Далі буде, не перемикайте канал..

Promo Dakh Daughters Band - Official Video



Новий проект театру ДАХ.
Сім граціозних дівчат - різноголосих сирен, п'ятнадцять музичних інструментів. Бурхливе подолання меж між стилями і об'єднання їх у неочікувані саунд-колажі, створені не в останню чергу в результаті спільної роботи семи індивідуумів із таким різножанровим досвідом у своїй музичній біографії (Ніна Гаренецька — учасниця гурту “ДахаБраха”, Руслана Хазіпова — гурту “Перкалаба”, Таня Гаврилюк — сольного проекту “ТаняТаня”, Соломія Мельник — проекту “Потужні дівчата” і проекту “Soloma project”, Анна Нікітіна — проекту “Кабаре-шансон”, Наталія Галаневич і Zo – балету “БіZоН”). Cекрет об'єднавчої енергії усіх таких різновекторних і неординарних особистостей в одному гурті - це театр, адже усі дівчата цього проекту передусім акторки. Кожна музична композиція “Dakh Daughters” - міні-вистава.
“Віночок фріківських пісень, балет “БіZоН”, кураж і більше ...”


Dakh Daughters "Sept verre" (LIVE ODESSA)


Dakh Daughters "Блудница" (LIVE ODESSA)


Dakh Daughters Band. Моє море


Dakh Daughters " Бродский. Дорогая " (LIVE ODESSA)



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.