Гей-Портніков & Яценюк, Кличко і Тягнибок як символи Євромайдану гомосеків

24 грудня 2013, 12:53
Власник сторінки
0
6216

Лікувати їх потрібно, я не коментую хворих… (Ірина Фаріон, ВО «Свобода»)

pxEtGR_8aBs.jpg

Коли на Євромайдані виступають лідерів опозиції, створюється враження, що відбувається кастинг на кращого політичного гей-єврогоміка, кожний з яких в пошуках нових партнерів та вражень, пропонує нам, по-суті, свою соціально-сексуальну «революцію» в Україні, але вже тепер під прапором «Четвертої Української Республіки» або «Народного об’єднання «Майдан».

І причиною такого неспокійного у них свербіжу в районі ануса є зовсім не наближення ззаду підступних геїв на кшталт Портнікова, а спроба політичної самореалізації за будь-яку ціну. Адже, до чисто не політичних вимог на початковому етапі Євромайдану примазалися опозиційні гасла, які на диво співпадають з програмними положеннями політичних партій «Батьківщина», «УДАР» та «Свобода», а також обезкровленою акцією «Вставай, Україно!», колишньою «Народною Самообороною» та віртуальною «Третьою Українською Республікою» з членами на папері.

До теперішньої ситуації та гей-скандалу ми всі були на 100 відсотків переконані, що Віталій Портніков не єврей, а відомий український журналіст та кум нардепа Миколи Княжицького. Також і Арсеній Яценюк – не єврей, а відомий український опозиційний політик європейського масштабу або світового. Що ні Віталій Кличко та, не дай Боже, ні Олег Тягнибок ніякого відношення до єврейства не мають, незважаючи на закиди ЗМІ.

Можливо, усе так і залишалося б, якби не домашнє відео Віталія Портнікова та тісне, майже, родинне його спілкування з Яценюком, Кличком та Тягнибоком…

Якщо щодо єврейства лідерів опозиції можна посперечатися, то як могли дозволити Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок дати себе «обняти» Віталію Портнікову? Можливо, слід шукати відповідь у наступній тезі українського опозиційного «патріота» Юрія Луценка, яку він проголосив на Х Всесвітньому конгресі українців у серпні у Львові: «Краще дозволити раз на рік гей-паради, ніж кожний день очікувати на російські танки, як в Грузії у 2008 році».  А на цьому пан Юрій розуміється, особливо після колонії, де жіночі пестощі набувають чоловічих рис. А якщо це так, то всі вони портнікови та яценюки, клички, тягнибоки, порошенки і луценки з одного гей-клубу, для яких гомосексуалізм – це демократичне надбання?

І тут не треба закидати про толерантності та європейські демократичні цінності. Тому, що навіть зі слів опозиційного нардепа Лілії Григорович, «понад 90% українського суспільства виступає проти пропаганди гомосексуалізму, особливо ті люди, у сім’ях яких є маленькі діти, і які хочуть їх захистити. Крім цього, церкви усіх конфесій в Україні проти пропаганди гомосексуалізму, до противників відноситься і християнська Європа» (http://society.lb.ua/position/2013/09/19/227550_skolko_ukraine_gomoseksualov.html).

Як сказала нардеп зі «Свободи» Ірина Фаріон, «лікувати їх потрібно, я не коментую хворих».

На відміну від однопартійців, позиція Яценюка, Кличка та Тягнибока в тісній компанії з Віталієм Портніковим показово мовчазна. Ніяких коментарів. Чому? Тому, що лідери опозиції Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок вважають себе високоморальними поборниками української демократії, ховаючи за привидами європейської сексуальної толерантності  химери схиблених збочень й безмежної розпусти.

Пригадаймо один вислів: «Еврей не фантастическая выдумка. Его самовосприятие начинается с ощущения своего «различия». Прежде всего это связано с традицией «избранности», которая после потери религиозного содержания трансформировалась в чувство превосходства. 

То есть еврей ощущает себя другим не только ввиду своего опыта соприкосновения с неевреями, но также через передаваемое культурой целеположение «быть чем-то иным и особенным» (http://www.dolit.net/author/7609/ebook/25022/shafarevich_igor_rostislavovich/trehtyisyacheletnyaya_zagadka/read/29).

Ось такими «избранными с чувством превосходства» себе й вбачають Яценюк, Кличко та Тягнибок, з якими «соприкоснулся» гей Віталій Портніков… Невже лідери опозиції так близько спілкувалися б з Віталієм Портніковим, якби були переконані, що він не гей-єврогомік або не вміє любити по-європейськи?

Чи потрібні нам такі лідери Україні та гомосеки, особливо на сцені Євромайдану, що стала символом віри в європейське майбутнє для тисяч ошуканих опозицією українців?

Такої наруги не витримали партійці Волинської обласної організації «УДАР», які заявила про те, що в повному складі виходять з партії через зв’язок лідера «УДАРу» Віталія Кличка з опозиційним журналістом Портніковим, який є фігурантом гей-скандалу.

«Гомосексуалізм і педофілія несумісні з релігійними і етичними традиціями Волині. Волинь – це не місце для розпусти», – говориться у заяві організації «УДАР-Волинь». Також у заяві є вимога того, щоб лідери опозиційних сил негайно засудили «огидливу поведінку» відомого журналіста та активіста Євромайдану, яку Яценюк, Кличко та Тягнибок проігнорували (http://pn14.info/?p=145618).

На знак протесту, як з’ясувалося, Харківський «УДАР» висловив свою солідарність із Волинським. Гострі дискусії відбуваються також і в інших партійних організаціях «Батьківщини» і «Свободи», де розкол набув гомосексуального забарвлення.

Натомість, Яценюк, Кличко та Тягнибок зараховують героїв гей-скандалу Віталія Портнікова та Єгора Соболєва до складу Ради Майдану, щоб любили по-європейськи! А скільки ще їх є таких прихованих, які вишикувалися ззаду на Євромайдані…?

Зараз від скандального гея намагаються відцураскатися всі, хто навіть не попав з Портніковим на фото чи відео. Зокрема, відповідну вказівку своїй команді вже дав Віталій Кличко, щоб прибрати усі згадування та фотографії з Віталієм Портніковим. Свою власну «зачистку» компромату здійснює також нардеп Д. Жванія (http://vybor-ua.com/post/70750795383).

Чутки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію Портнікова ходили давно, але підтвердження його морального збочення та нечистоплотності стало недавно. Тому, цікаво, а що про це думає народ? Для прикладу, коментар одного пересічного громадянина:

Aland Ivanov пишет: 

22 Дек, 2013 в 20:57

«А вот интересно — все остальные «вожди эвромайдаунов» (Кличко, Яйценюк, Трахнисрак и пр. эвроГОПкомпаня), они тоже такие же педрилы в красных труселях как и ихний речистый соратник Педрюля Портников? Теперь стало понятно, что же так тесно объединяет столь разношерстную публику — тут и еврей, и фашист, и тупой вышибала, в общем «каждой твари по паре», и всё не подерутся никак… Хотя это у них наверняка ещё впереди, когда при ихней педрильной «новой власти» дело дойдёт до дележа мест у «кормушки», кому достанется пирожок с маком, а кому zуй в srakу. Впрочем уверен — многим из них последнее будет даже приятнее!» (http://pn14.info/?p=145618).

І на завершення надаємо деякі світлини, які ще не встигли видалити герої фан-клубу Віталія Портнікова:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.