Від акцій на Майдані ростуть рейтинги тільки Ю.Луценка та А.Яценюка

23 листопада 2013, 23:30
Власник сторінки
0
170

Кличку тільки й лишається, що спостерігати, як ростуть рейтинги у суперників, і тихо скаженіти

Начебто спонтанний та непартійний мітинг «Євромайдан» на справді виявився площадкою для піару Ю.Луценка та А.Яценюка. Перший, після того, як втратив усі свої позиції та політичні важелі, намагається за чужий рахунок (бо власного вже немає) зробити собі піар будь-яким способом. Другий постійно «світиться» на «Євромайдані», щоб потім приписати собі ще один подвиг для виборчої компанії у 2015 році на кшталт: «я захищав євроінтеграцію під страшними зливами». І найдивніше те, що це спрацьовує!



А що ж лідер «УДАРу» В.Кличко? Для нього формат майдану виявився згубним, оскільки з імпровізованої трибуни треба говорити чітко і лаконічно. «Бе-, ме-» тут не проходить, а рейтинги Кличка, як свідчать опитування, після його виступу на «Євромайдані» покотились вниз. Віталій Кличко, можливо образившись, що його не розуміють, знову поїхав за кордон. Тепер, йому тільки лишається спостерігати, як ростуть рейтинги у Луценка та Яценюка і тихо скаженіти. Кажуть, політиками не народжуються, але у випадку Кличка, діагноз виявився безнадійним, адже, навіть зародків політика у нього немає, а на самих амбіціях далеко не поїдеш.

«Политическая Украина»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.