І знову про "Тризуб"

10 січня 2011, 21:47
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
575

1. Лідеру Тризуба Андрію Стемпіцькому і його побратимам "шиють" незаконне зберігання вогнепальної зброї


(підкинули у машину автомат). Чому я кажу "підкинули" - бо від підриву Сталіна до перших арештів минув тиждень, і часу на те, щоб заховати автомат, якби він був, було вдосталь.
У те, що керівники організації, яка взяла на себе відповідальність за відпилювання голови Сталіна і яку підозрюють у підриві цього ж пам’ятника, такі ідіоти, що возять автомат у багажнику, я не вірю.

2. Активістам шиють якусь нісенітницю, а саме: "Звинувачення їм висуваються у тероризмі, зв’язках з північно-кавказькими моджахедами та спробою замаху на Президента України Віктора Януковича". Вочевидь, це робиться для того, щоб залякати і примусити хоч у чомусь зізнатися.

3. 14 січня о 13:00 відбудеться пікетування Адміністрації Президента з вимогою негайного закриття кримінальних справ за звільнення політв’язнів з "Тризубу".
Олена Білозерська (Olena Bilozerska)
Track This
[info]bilozerska





===================
[info]alexfine at 2011-01-10 21:15 (UTC) (Посилання)
М-да... 38-ой на дворе... Они хоть живы там? Любой ценой должны отказываться от любых показаний, ссылаясь на ст. 63 Конституции.

И привязать чеченцев - это уже просто бред. Борцы за чистоту нации сотрудничают с "чехами"? )))

Олено, врубайте свои международные связи, пора бить в колокола... Напишите пресс-релиз в Reuters, ВВС, CNBC, Bloomberg, CNN, The NYT, Guardian, TIMES, и прочие. Можно и в редакцию Ларри Кинга сбросить, там точно прочитают, они такие вещи любят выносить на мир.

Обязательно письмо Хиллари, официальное обращение к послам европейских государств и США, а также международных организаций, включая МВФ (да-да, мы все его не любим, но там парни умеют давить на правЫтИльство) и ОБСЕ. Отдельное всем главам церквей, от патриархов до протестантов.

И тебя услышат, потому что ТЕБЯ знают. Сорри, что на русском, но это символично - я не сторонник крайних национальных идей, но то, что происходит - это хуже белорусского беспредела.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.