Широко раскинулись щупальцы коррупции подлой Тимошенки, аж на Европу !

14 січня 2011, 16:43
Власник сторінки
Борец против русофобии
0
668

У ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ЗВИНУВАЧУЮТЬ ЄВРОПУ У КОРУПЦІЇ ЧЕРЕЗ ДАНИЛИШИНА


У Партії регіонів вважають, що надання політичного притулку Богдану Данилишину свідчить про корумповані зв'язки уряду Тимошенко і європейських чиновників.

Про це заявив регіонал Вадим Колесніченко.

Він висловив здивування з приводу надання політичного притулку людині, "яка ніколи нікуди не обиралася, не робила політичних заяв".

"Якщо таке (рішення) відбулося, то виникає абсолютно закономірне питання, що робили представники БЮТ в останні два тижні в Раді Європи", - зазначив регіонал.

"Якщо таке рішення було прийнято і пану Данилишину надали політичний притулок - це означає, що корупційний ланцюжок дій уряду Тимошенко розкинув свої руки і на Європу. А відтак таким рішенням намагаються європейських корупціонерів позбавити відповідальності", - заявив Колесніченко.


...


Кстати, поздравляю Данилишина, безобидного чувака и талантливого финансиста, с политическим убежищем . Европа наконец просекла, что Янык - это тот же Лука-Медведо-Пут, только в профиль, но в отличии от России, с которой ей нужно дружить, украинскую то власть Европа может свободно накуй посылать, что она и сделала, браво .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: правда жизни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.