У Києві виселяють білок

27 січня 2011, 00:27
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
578

Невідомі почали вирубку дерев у лісопарковій зоні по вул. Курнатовського, неподалік від. вул. Братиславська та Петра Запорожця.

У неділю, 23 січня, було вирублено понад сотню міцних та здорових дерев. Причиною стала ніби-то «санітарна чистка» лісу , проте, вирубають лише здорові сосни. Але ж за правилами, санітарна чистка проводиться тоді, коли необхідно знищити висохлі «мертві»  або «хворі» дерева, або дерева, пошкоджені шкідниками. Новоявлені лісоруби лишили за собою десятки зрізаних здорових дерев.

Особливістю паркової зони є ручні білки, які з задоволенням приймають з рук людей горішки, та зайці, які зовсім не бояться з’являтися на люди, і це – у Києві!

Як повідомили активісти ВГО «КУПР», вони протягом дня чергували у лісі та підкормлювали білок, які от-от можуть лишитися без притулку. Нагадаємо, що у Києві заборонена будь-яка вирубка зелених насаджень, проте наші чиновники задля вдалої угоди за великі гроші ладні, мабуть, не тільки землю продати, а й душу…

Чи заслуговують пухнасті тваринки на те, щоб їх позбавили домівок?.. Ми вважаємо, що ця територія має належати не можновладцям, а пухнастим жителям лісу.

Відео про те, як годують ручних білок у лісі по вул. Курнатовського, дивіться тут: http://www.youtube.com/watch?v=Enk94fRknE0

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.