Людмила Янукович боротиметься за права жінок похилого віку

03 лютого 2011, 19:25
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
754

Асамблея «За права жінок похилого віку» обрала головою першу леді, Людмилу Янукович. За таке рішення проголосували 174 делегати місцевих відділень Асамблеї з 200. Про це повідомила прес-служба Асамблеї.

Згідно зі статутом організації, після набуття чинності цим рішенням чинності Людмила Янукович отримає право дорадчого голосу і постатейного вето рішень з`їзду Асамблеї.

Крім того, з`їздом прийнято рішення про заснування Благодійного фонду імені Людмили Янукович за рахунок недавно затверджених надбавок до пенсій членів організації.

Як відомо, 27 січна Асамблея «За права жінок похилого віку» проводила пікет під будівлею Адміністрації Президента на підтримку першої леді. Вимогою  пікетувальників було звільнення Людмили Янукович з-під домашнього арешту. Нагадаємо також, що дружина Президента України ніколи не супроводжує його у ділових поїздках.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.