По останніх подіях Безпредєл. Олена Білозерська

17 лютого 2011, 19:59
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
615

Я зараз у біганині та роз'їздах, з непостійним Інетом, але відписатися швиденько по головних новинах мушу.


На Покрову-2006

По останніх подіях

Posted on 2011.02.17 at 18:52
Tags: , ,

I. Було оголошено, що затримані "тризубівці" на телекамери заявили, що їх не катували.

Що я можу сказати з цього приводу?
1. Слухайте, як сформульовані питання. Хлопців питають лише про СІЗО, підкреслюючи це інтонацією. Хоча переважну більшість катували не в СІЗО, а в міліції чи СБУ. Коли один з ув'язнених, Василь Абрамів, почав казати про тиск в СБУ, його перебили. Вочевидь, і попередили перед інтерв’ю: казати лише про СІЗО і казати, що не били.
Це все одно, як людину допитували двоє слідчих: Іванов і Петров. Іванов при цьому бив, а Петров ні. Проходить прокурорська перевірка, і людину перед телекамерами питають: "Чи бив вас САМЕ Петров?", а про Іванова не питають і сказати не дають.

2. Наскільки я зрозуміла, адвокатів під час зустрічі не було. Отже, хлопці не могли перевірити, чи люди з камерами - справді журналісти, а не менти, які потім все непотрібне їм виріжуть, а ув’язнених за це знову катуватимуть.

3. Психологічно важко сказати, що тебе катують, не будучи певним, що цю інформацію поширять (розголос=захист), а тобі після твоїх свідчень знову повертатися до камери. Треба бути ДУЖЕ сміливою людиною, щоб зважитись на це.

4. А от Пилипа Тарана, сина голови "Тризубу", про якого я писала, що його катують саме у СІЗО, справді катували в СІЗО.
Докази: у нього є тілесні ушкодження. Він про це каже на камеру і сам, і цей факт визнає начальник медсанчастини СІЗО Володимир Євтушенко, кажучи, що Пилип Таран "получает амбулаторное лечение, обезболивающее и мазевые повязки". Подумайте: у СІЗО Таран потрапив 19 січня, тобто, майже місяць тому! Де він отримав настільки тяжкі тілесні ушкодження, які потребують мазі і знеболювання, як не в СІЗО? Навіть якби його били до того, в міліції, на молодому хлопцеві за місяць усе б зажило.
Що Таран потрапив у СІЗО саме 19 січня, а не пізніше, я взяла звідси: http://duhvoli.com.ua/index.php?news=1023

5. Зовсім скоро, я певна, з’являться нові свідчення і факти, які спростують дані сфальсифікованої прокурорської перевірки.
=======
Взято тут = http://bilozerska.livejournal.com/391986.html
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.