Гаркавенко на свободі, а Мельниченко – от-от може потрапити за грати

03 березня 2011, 10:43
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
511

Сьогодні, 3 березня, Апеляційний суд міста Києва розглянув скаргу одного з колишніх «організаторів» Майдану-2 Ігоря Гаркавенка. Було вирішено випустити його на свободу. Нагадаємо, що Гаркавенка посадили за грати через пошкодження плитки на Майдані Незал

Крім Гаркавенка, в умисному пошкодженні плитки у центрі столиці звинувачують, зокрема,  Сергія Мельниченка, лідера ВГО «КУПР». На відміну від ситуації з Ігорем Гаркавенко, Мельниченку інкримінують створення злочинної групи, яка, нібито за умисною попередньою змовою, нанесла державі збитки на суму 200 тис. гривень. Як повідомила газета «Коммерсантъ», Мельниченко може сісти через таку несправедливість на 15 років. Із матеріалом «Ъ» можете ознайомитися за посиланням: http://www.kommersant.ua/doc-u.html?docId=1594674&issueId=7000709 .

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.