Вчора вчергове

13 березня 2011, 06:45
Власник сторінки
Dolce far niente
0
870

возбудився Дімон Табачнік



Учора Діма Табачнік розродився черговим висєр... тобто заявами. Це добре. Ато вже було нудно.

 Заява 1. Табачник считает Киев русскоязычным городом

Цитата:

"В Киеве из 540 школ примерно половина была с украинским языком обучения. Вторая половина – с русским. Теперь последних всего 7 на весь многомиллионный русскоязычный город Киев"

Залишимо побоку думку що таких народів як русскоязичниє і україномовні не існує а є росіяни і українців, і те що мінімально грамотна людина в сьогоднішньому світі володіє більше ніж однією мовою і використовує ту чи іншу мову в тій чи іншій життєвій ситуації.

Логіка пєдіка Табачника проста - раніше внаслідок русифікації царських і радянських режимів в Києві шкіл було 50 на 50, значить Київ був "русскоязичний". Логічно?

 Заява 2. В учебниках переписали разделы об оранжевой революции и ОУН-УПА

 Наскільки я памятаю, чи не основним закидом регіоналів клятому Ющенко і помаранчевим був те що вони тільки й робили що "переписували історію". І що професіонали з ПР коли дорвуться до влади, то займатимуться тільки конкретними справами - економікою там... Шо маємо? З економікою ж... (з полиць магазинів зникають різні продукти, від гречки до хліба), а відомий геолог все бореться з клятою опозицією яка його чомусь нелюбить, і з клятими журналістами які чомусь не співають цьому клоуну дифірамби.

І Табачник, який займається тим в чому він звинувачував попередників - переписуванням історії

"Насчет того, актуальна ли сейчас тема совместных учебников по истории с Россией и Польшей, Табачник ответил: "Учебников пока вряд ли. А вот пособий для учителей - да."

От вони вже нам напишуть, ага?

 P.S. Фирташ о Януковиче: Этот человек отмечен Богом

Недаремно наш баклажан так треться біля Кірюхи Гундяєва, за посередництва Кірюхи бозя відмітив Януковича.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.