Колона розгніваних підприємців заблокує Адміністрацію Президента

24 березня 2011, 07:52
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
575

У п’ятницю активісти Коаліції Учасників Помаранчевої Революції (КУПР) зустрінуть у Києві колону учасників автопробігу «Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!», ініційованого Асамблеєю громадських організацій малого і середнього бізнесу Україн

Нагадаємо, що КУПР є одним з організаторів Підприємницького Майдану, який постав проти прийняття грабіжницького Податкового кодексу, розробленого урядом Азарова-Тігіпко-Бродського. Тоді десятки тисяч киян показали своє ставлення до нинішньої влади, яка цинічно зневажає права приватних підприємців.

Колони протестуючих, до яких приєднаються представники практично всіх ринків столиці, з’єднаються на Європейській площі, де пройде Всеукраїнська акція протесту, після чого учасники мітингу через Майдан Незалежності рушать до Адміністрації Президента і заблокують її машинами, які брали участь у автопробігу «Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!».

- Попри всі перешкоди, які перелякана влада чинить автопробігу підприємців, спільний мітинг на Європейській площі у Києві відбудеться, – заявив організатор торішнього Підприємницького Майдану Сергій Мельниченко, – після останніх подій протестні настрої у суспільстві дуже сильні.

Учасники акції приєднаються до активістів Коаліції Учасників Помаранчевої Революції і Блоку соціального партнерства «Порядок і Достаток», які на чолі з головою правління Блоку Олександром Місюрою вже одинадцятий день голодують біля будинку Адміністрації з вимогою припинення політичних репресій, розгорнутих проти організаторів і учасників Підприємницького Майдану, зокрема притягнення до кримінальної відповідальності лідера КУПР Сергія Мельниченка, та вимогою відставки одіозного міністра МВС Могильова А.В.

Підприємці спільно вимагатимуть від центральної влади відмінити введення в дію Податкового кодексу як такого, що суперечить чинному законодавству, висловлять своє ставлення до Пенсійного, Трудового, Житлового кодексів, вимагатимуть відставки Азарова, Могильова, Табачника, Тігіпка.

- У випадку невиконання наших вимог ми оголошуємо День Незалежності України 24 серпня Днем народного гніву і Справжньої Незалежності, – повідомив перший заступник голови Правління Коаліції Учасників Помаранчевої Революції Петро Михайленко, – та ініціюємо Всенародну кампанію громадянської непокори «За Незалежність і Народовладдя».

Збанкрутіла команда кровосись-олігархів має піти геть!

Перемогли у 2004, переможемо й зараз!

Слава Україні! Героям слава!

Слава нації! Смерть ворогам!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.