На Європейську площу збираються автоколони

25 березня 2011, 09:16
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
480

На Європейську площу починають збиратися автомобілі.

Нагадаємо, що сьогодні там заплановано Всеукраїнську акцію протесту – автопробіг «Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!», організовану Асамблеєю громадських організацій малого та середнього бізнесу і незалежними профспілками.

Східна автоколона пройшла КПП та вже прибула на мітинг. Колона налічує близько півста машин. Про це повідомила прес-служба ВГО «КУПР». «Коаліція Учасників Помаранчевої революції» також наголосила, що цілком підтримує вимоги Асамблеї.

Як стало відомо, у центрі Києва їздить близько двадцяти машин із логотипами «Партії Регіонів». Такі дії треба вважати провокацією, як і повідомлення про те, що акція протесту відбуватиметься в іншому місці.  Нагадаємо, початок заходу заплановано на 12:00 на Європейській площі у Києві. Саме у цей час колони учасників мають зустрітися. О 12:30 розпочнеться акція за результатами автопробігу «Рушай брате, час вставати!».

Організатори просять не звертати увагу на провокації та вірити тільки повідомленням, наданим лише членами Асамблеї та організаціями, які офіційно підключилися до проведення мітингу. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.