У Чистий четвер кияни очистять столицю від корупційного бруду

20 квітня 2011, 06:51
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
532

Чистий четвер у християнському світі завжди був днем, коли господарі прибирали своє обійстя, білили хати, готували святковий одяг до Великодня. Цього року кияни приберуть не лише власні квартири, але й очистять своє місто від чиновників, які забруднюють й

У вівторок сесія Київради прийняла відставку секретаря Олеся Довгого. Здається, давно про це усі мріяли - так само, як і про відставку Черновецького. Але - не радує... Чи не тому, що ця перемога здобута не волею міської громади, а інтригами між різними угрупуваннями однієї й тієї ж чужої для столиці політичної сили? Сьогодні очікуємо призначення іншої фігури, яка навряд чи буде для столиці кращою. Дехто навіть називає ім’я... Як то кажуть, шило на мило.

Щоб у Києві відбулися зміни на краще, повинна піти геть уся команда так званих обранців, яка протягом останніх років плюндрувала столицю, як монгольська навала, набиваючи власні кишені. Щоб зобразити з себе відданих слуг народу і залити очі киянам, навіть утворили Громадську раду при КМДА, яка нібито має опікуватися інтересами громади і відстоювати їх перед чиновниками - тільки ця "громадська рада" виявилася штучною, наказною... Вже йдуть перемовини між ставлениками "посольства" і "блакитних" про розподіл інтересів...

Чи потрібні нам такі "слуги народу"? Напевно що ні. Кияни на референдумі вимагатимуть припинення повноважень всієї Київради разом з космічним мером і призначення дострокових виборів. Але для початку ми розпустимо Громадську раду, визнавши її через численні порушення нелегітимною і оберемо до цього дорадчого органу гідних представників громади.

У середу 20 квітня запрошуємо журналістів на І засідання Громадської ради до Колонної зали о 17.00, де обурена громадськість добиватиметься розпуску наказної ради і проведення процедури утворення Громадської ради не підставними "активістами", а відомими і шанованими в столиці людьми.

А у Чистий четвер о 10.00 кияни зберуться перед будівлею КМДА і вимиють її від бруду та подадуть документи на проведення міського референдуму про відставку мера і Київради. Зробимо наш Київ чистим! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.