Прапор у бік Росії (стаття Артема Скоропадського)

25 квітня 2011, 18:08
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
600

На "Українській правді" з'явилася дуже цікава стаття Артема Скоропадського. Подаю її повністю у перекладі з російської.


На Покрову-2006

Прапор у бік Росії (стаття Артема Скоропадського)

Posted on 2011.04.25 at 18:13
Tags: ,


Верховна рада України прийняла закон, що зобов'язує місцеві влади вивішувати під час заходів, пов'язаних з так званим "Днем перемоги" на державних установах так звані "прапори перемоги", а по суті - червоні прапори із серпом і молотом - символікою похмурого і тоталітарного СРСР.

У моїй холодній та далекій батьківщині влада пішла ще далі - 9 травня в Москві вивішували портрети кривавого ката Йосипа Сталіна. Україна поки ще не дійшла до такої ганьби, але перший крок до популяризації радянського минулого - і який крок! - зроблено. У Росії вже багато років тому повернули радянський гімн в якості державного.

Мало кого збентежив блюзнірський факт заміни слів про "радянський прапор" та безбожника, міжнародного терориста Володимира Ульянова ("Леніна") на слова про "бережену Богом рідну землю".

Лакей Міхалков, що давно вижив з розуму, який з однаковим завзяттям славив то особисто т. Сталіна, то особисто т. Леніна, то Спасителя світу, став у нагоді авторитарному путінському режиму.

Сьогодні такі ж лакеї й противники імені Божого - комуністи - проштовхнули свою ініціативу "прикрасити" міста і села країни червоними ганчірками, що нагадують українцям про найпохмуріший період історії їхньої країни. Період, під час якого мільйони загинули від Голодомору, від катів НКВС, від радянської охранки, котра переслідувала українців за мову, культуру й рідну греко-католицьку і православну віру аж до 1980-х років.

Україна стрімко повторює шлях Росії.

Як і там - обіцянка навести порядок. Як і там - розмови про "лихі 1990-і", з тією відмінністю, що тут "1990-і" замінили "помаранчевим режимом".

Як і там - репресії проти політичних опонентів, громадських активістів, утиски свободи слова і зібрань.

Як і там - риторика про сильну державу, що підмінила турботу про простого громадянина. Як і там - самовпевненість влади, корупція, бюрократія та вседозволеність чиновників.

"Закон про червоні прапори" - це чіткий крок у бік Росії і авторитарного шляху, який обрала Росія.

Українці повинні зрозуміти, що це рішення парламенту є перевіркою на готовність нації до повного і беззастережного підпорядкування нинішньому режиму Віктора Януковича.

І якщо українці не хочуть цього, то безбожних червоних прапорів, залитих кров'ю мільйонів "мертвих і ненароджених", не повинно бути в українських містах.

Вивішуйте 9 травня на своїх будинках національні прапори або повстанські червоно-чорні прапори. Зривайте і знищуйте погані червоні ганчірки. 
 Покажіть, хто господар на українській землі.

Артем Скоропадський, громадянин РФ, кореспондент газети "Коммерсант-Україна" спеціально для "Української правди"
http://www.pravda.com.ua/columns/2011/04/25/6139073/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.