Дєнь побєди 66

10 травня 2011, 08:36
Власник сторінки
Dolce far niente
0
615

ілі Празднік удалса


Янукович не визнає Голодомор як геноцид українців.

Призначає людину які вже на рівні інстинкту ненавидить жителів західного регіону держави міністром освіти.

СБУ новопризначеного Хорошковського заарештовує історика за його дослідження злочинів радянського режиму

Активізується діяльність російських фашистських організацій бізнесмена з кримінальним минулим Маркова на кличку Марадона, який відзначився у вбивстві українського студента патріота в Одесі кілька років тому.

Верховна Рада з тушок куплених ПР приймає закон який зобвязує всі державні органи і органи місцевого самоврядування вивішувати червоні прапори. Особливо цікаво це рішення виглядає в регіонах в яких ще свіжі спогади про масові вбивства, грабунки і злочини цього режиму.

Марадона грозиться привезти чи то триста, чи тисячу російських фашистів до Львова з сталінськими червоними прапорами і власовськими триколорами.

Литвин перед самим 9 травня підписує закон і передає його Януковичу, баклажан тіпа «не встиг».

"Провідний медик" з маленької і мало кому відомої приватної клініки Києва призначеної на посаду в Калуші збирає нараду і відверто несе расистські промови про жителів ЗУ.

І ось 9 травня. Марадона зміг довезти до Львова тільки 100 представників російських фашистських організацій. Куда ділись інші? Розбіглися по-дорозі? Чи Марадона заникав собі в тумбочку більшість виділених на цей захід бабок? Йому ще прийдеться відповісти за це перед кремльовською братвою.

Свято весело пройшло з бійками, п’янками, і плювками один в одного в Україні. Так закінчився перший рік перебування Януковича на посаді президента. Можна гарантовано твердити що другий рік пройде ще веселіше.

Тепер ремарка. Досі в нас було два президенти які були просунутими на свою посаду Кремлем, Кравчук і Кучма. Не дивлячись на їхню «проросійськість» вони всетаки володіли здоровим владним інстинктом, і розуміли що дестабілізація, громадянська війна, розкол їхньої країни не дуже добре відібьється на їхніх владних можливостям.

А яка мета в Януковича? Знищення країни? Він не сподівається досидіти на посаді навіть до кінця свого першого терміну і провести решту життя в хатинці на Рубльовці?

Якось тупо  це все, не бачу логіки.  Хоча чого ще можна чекати від обьєкта який два слова зв’язати доладу не може.

пс. Для тих хто думають шо головна мета Януковича це Європа. Якщо залишити за лапками те що Янукович є двічі судимий зек який самостійно два слова звязати не може - нам всеодно несвітить ЄС. Навіть при Ющенку якби він мав усю повноту президентської влади не вдалося б це зробити без попереднього вступу в НАТО. НАТО це підготовчий клас для країн які поділяють спільні цивілізаційні цінності. А ми ці цінності впринципі не зовсім ще поділяємо, і не хочемо їх. Тому чекає нас доля Гондураса довго. Дуже довго. Разом з нашими східними сусідами. І кров у нас рано чи пізно польється, як і в наших східних сусідів.

ппс. Марадона нова креатура Кремля кого просуватимуть на наступних президентських виборах в Україні?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.