Меморандуми " уряду" і "дешевший "бензин.

16 травня 2011, 06:35
Власник сторінки
0
425

коли знизиться ціна на бензин?

Всі ми бачили і чули про меморандум  уряду з нафтотрейдерами ( олігархами  першої величини)  і їхнє запевняння  про утримання ціни , а потім і здешевлення бензину .   На той момент бензин коштував( 95 -й )  9.80.  Нафта у світі дешевшала.  Через пару днів дивлюся на табло цін 10.29 .  Нафта все ще дешевшає ( інтернет не бреше).    Зараз ціна 95-го  10.35.                                                                               І от сьогодні  знову новина  ( на Кореспонденті  )     Світові ціни на нафту продовжили зниження. 
    А тепер основне , чому нічого не змінюється для нас= \У свою чергу, згідно з документом, компанії зобов`язалися збільшити обсяги переробки нафти й виробництво нафтопродуктів у обсягах, що повністю забезпечать попит вітчизняних споживачів, нарощування експортних можливостей нафтопереробних підприємств і збільшення частки нафтопродуктів у загальному обсязі експорту, проведення реконструкції й модернізації нафтопереробних підприємств із метою збільшення глибини переробки нафти та виробництва нафтопродуктів відповідно до вимог європейських стандартів тощо.

В документі не вказаний жоден ціновий параметр на нафтопродукти... от вам фіга  а не дешевий бензин ( подумали трейдери)  і нічого більше не придумали як все одно піднімати ціни для " модернізації виробництва" ( про яке я вже чую останні років 10 ( ще Кучма був президентом)                                                                              Якщо я не правий пишіть коменти ... якщо  правий , пишіть також. ДЯКУЮ.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.