Пробки і люди-вівці

26 травня 2011, 07:29
Власник сторінки
письменник
0
575

бееее

Інколи просто не сила стає терпіти цих тупих людей-вівців, які тебе оточують!

Вони їдуть вранці на роботі і так в тупу лізуть на своїх машинах одне поперед іншого, що в результаті перекривають і намертво блокують весь шлях. Через це утворюються неймовірні пробки, де купа тупих овець-людей стоїть і з усіх сил сигналить, і не пропускає одне одного, бо ж вони беее повинні доїхати на роботу рівно о 9:00. І шо вони дурні когось пропускати?!

А потім, коли якийсь нещасний тролейбус проривається нарешті крізь затор і їде далі, то на зупинці у нього пхається стільки тупих овець, що двері більше не мають шансів зачинитись. Вони пхаються і пхаються, в результаті тролейбус стоїть 5 хвилин і всі запізнюються на роботу, замість того, щоб хтось включив мозок і звільнив місце у транспорті.

Всі ці тупі вівці наче заведені бачать лише одне: дорогу на роботу, швидше добратись і не дай Бог запізнитись! Їхнє життя зациклене на одному режимі - пробка, робота (з 9 до 6), пробка і дім. ВСЕ! Більше ні на що ця отара не здатна. 

То ж хіба дивно, що ці мільйони тупих створінь беее отримали таку владу, таку країну і таке життя беее

Вибачте, що мій пост аж надто емоційний :)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.