Президент не чує

26 травня 2011, 12:15
Власник сторінки
Журналист, студент, общественный деятель.
0
477

Акція на захист культурних та історичних пам’яток Києва розпочалася сьогодні, о 14:30, під КМДА. Саме у цей час Президент України Віктор Янукович прибув до Адміністрації на переговори із Поповим. Пам’ятаючи про обіцянку Віктора Федоровича почути кожного,

В акції брали участь мешканці столиці, яким не байдужа доля міста, а також відомі громадські діячі Олександр Місюра (ГО «Блок соціального партнерства «Порядок і Достаток»»), Ігор Гурчик (ГО «Наша земля»), Вікторія Омельченко («Свобода»). Пікетувальники підняли транспаранти на захист пам’яток культури перед КМДА, закликаючи владу звернути увагу на цю проблему.

Нагадаємо, що цієї ночі на територію Десятинної церкви незаконно завезли будівельну техніку та розпочали будівництво. Насправді ж, такі дії заборонені рішенням суду.

Як повідомив Олександр Місюра, півтора десятки бритоголових молодиків зірвали мирну акцію. Налетіли, багатьох просто скрутили, відібрали журналістське посвідчення у одного працівника ЗМІ. Посвідчення вдалося повернути із величезними зусиллями.

Учасники акції перейшли на інший бік Хрещатика та підняли транспарант, на якому було написане звернення до Януковича. Кияни просили його захистити святині Києва, які зараз знаходять за крок від знищення. Відповіддю на такі дії знову була груба фізична сила: молодики перебігли Хрещатик, вхопили активістів та відвели у бік Бесарабки.

Відкритим після таких дій залишилося питання: чи почує Президент кожного, як обіцяв колись?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.