Бідні, бідні журналісти і хитрий, хитрий депутат, або Грузітє безкоштовну рекламу бочками

15 червня 2011, 07:02
Власник сторінки
журналіст
0
579

Це просто мегатупа технологія, яка мегауспішно спрацьовує на Корреспонденті.

З кожною годиною статей про одного мегахитрого (ну це він так вважає, конєшно) депутата тут стає більше і більше. Щиро дивуюсь - невже журналісти в Україні справді настільки голодні та безробітні, що хочуть влаштуватися прес-секретутами хоча б кудись, навіть до мегабезликого і гіперневідомого широкому загалові депутата? 

Щоправда, всі ми розуміємо, насправді таки трохи відомого, але за такими діяннями, котрі до роботи депутатом стосунку аж ніяк не мають.. Але це ж таки не тема замовних статей, еге ж? 

А статті, статті - це варто уваги! Кращі дифірамби виспівувалися хіба ще за радянських часів і не менше, ніж самому таваріщу Брєжнєву. 

Що, українські журналісти, продаємося тепер уже за безкоштовно? Лише за обіцянку похльобки? 

Втім, товаріш депутат може собою гордитися - його оголошення про вакансію прес-секретаря таки спрацювало. Розрахунок виявився правильним, чи не так? 

А ось чи можуть собою гордитися ті, хто на це оголошення клюнули, і тепер засирають блогосферу ну-ні-грама-не-замовними статтями, за які не було заплачено ні копійки - тут депутат таки не збрехав, все працює на безкоштовній основі, такий собі тіпа конкурс? 

А ще дуже цікаво, куди дивляться адміни Корра, дозволяючи на цьому майданчику розгул такої заказухи? Невже теж безкоштовно оченятки на це позакривали? 

Ну не країна, а суцільний лохотрон... Полє чудєс, їй богу.... 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.