Чорні списки

03 липня 2011, 09:03
Власник сторінки
Dolce far niente
0
532

від Лаврова

 

МИД Росії підтримав чудову ідею геніальних російських парламентарів (це Дума, для тих хто незнає) - складання чорних списків "западных политиков" яким буде заборонено в‘їзд на територію Російської Федерації, т.зв. "закон о составлении чорних списков".

 

Передісторія конфлікту. Коротко.

Сергій Магнітський був керівником відділу податків і аудита в британській фірмі "Firestone Duncan" яка надавала юридичні послуги "Hermitage Capital Management" Вільяма Браудера, найбільшого іноземного портфельного інвестора в Росії в період 1995-2007рр.

В 2008 він в своїх показах слідчому у справі адвоката Едуарда Хайретдінова заявив про факти що "документи і печатки ряду фірм Hermitage, які були вилучені слідчими органами, постфактум були використані для перереєстрації цих фірм на нових власників, і наступного незаконного повернення податків на суму в 5.4млрд.руб."

 

Тобто шо відбулось. Гр. Магнітський виконав свій громадянський обовязок повідомивши про посадові злочини правоохоронних органів Росії проти самої РФ з метою нагріти російський бюджет на 200 мільйонів доларів (це тільки в афері проти Hermitage, подібна схема в Росії ними застосовується набагато ширше. Інші мовчать).

Заодно - повідомлення про аферу проти партнера юридичної фірми в якій працював Магнітський, фонду Hermitage.

 

Як ви думаєте поступили з Магнітським російські держоргани? Нагородили цінною грамотою "юний помічник працівника МВС", подякували, і попрощались? Прально:)) Магнітського посадили:)

Далі Магнітського в СІЗО пресують і доводять до смерті (слідак відмовив Магнітському у лікуванні).

 

Після цього з боку цивілізованого заходу йде третій рік пресинг Кремля - розібратися з нахабними слідаками.

Для справки.

Ініціював слідство проти Магнітського підполковник міліції А. Кузнєцов. Засновник і генеральний директор Firestone Dunken, прямий начальник Магнітського Джеймісон Файєрстоун, зібрав інформацію що сім‘я підполковника Кузнєцова потратила за рік три мільйона доларів.

Слідство вів майор П. Карпов. Його сім‘я потратила за рік один мільйон доларів.

 

Вобчем Магнітський вбитий в СІЗО (або доведений до смерті), Файєрстоун зібрав свої манатки і втік з Росії разом зі своїм Firestone Dunken, Біл Броудер з Hermitage теж згорнув свою діяльність в Росії і вже не є там "найбільшим іноземним портфельним інвестором" - а Росію за кордоном вже третій рік бомбардують заявами наказати нарешті зарвавшихся слідаків з міліції, податкової, прокуратури і судді.

Недавно за кордоном почали процес складання "чорних списків" російських корумпованих чинуш - виїзд в Європу, США, а за ними і в інші країни їм буде заборонено.

 

Але вони не на тих напали:) Російська Дума придумала закон, а російський МИД його підтримав про "чорні списки" самих західних політиків, яким буде заборонено вїзд в Росію.

Чекаю хвилі розпачу і самогубств серед західних політиків від неможливості потрапити в Росію:))

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.