Жалко у бджілки

08 липня 2011, 14:40
Власник сторінки
Фотограф
0
478

З першого моменту він мені нагадав доброго мудрого дідуся...

Хоча Україна давно вже є самостійною державою, все одно приємно, коли її апріорно не асоціюють зі своїми сусідами. А особливо – коли зірки світової величини приїжджають в гості і, дещо хвилюючись, оголошують українською: «Після наступної пісні ми зробимо 20-ти хвилинну перерву».

Так, певною, усі, хто відвідав концерт Гордона Метью Томаса Самнера – Сінга у Києві, були вдячні за вишукано поданий драйв своїх відомих хітів, щедро приготовленого за участю симфонічного оркестру – місцевого, українського (диригент Сара Хікс - з команди Стінга).

Хіти від творчості гурту «The Police» до сучасних активно підспівували і підтанцьовували численні глядачі не тільки фан-зони, але і «сидячих місць».  Позитивне враження справила організація концерту та входу до плацу: ні надмірної кількості людей, ні пропускного шмону, і доволі вчасний початок самого шоу (40 затримки хвилин – час цілком прийнятний).

Легендарний спів музиканта у своїй характерній вимові англійських слів, окрім симфонічного супроводу, був чудово доповнений голосом життєрадісної бек-вокалістки, повну силу якого зал почув у пісні «Whenever i say your name» (партія Mary J Blige).

4 пісні на біс, сповнені шаленого драйву, власний супровід пісень під губну гармошку, акустичну та бас гітари були подаровані київській публіці  хоча уже не молодим, проте у чудовій фізичній формі Стінгом (коротка сива зачіска, обтягуюючі джинси, футболка та танцювальні рухи  -  з першого моменту він мені нагадав доброго мудрого дідуся))) і стали чудовим завершенням дня 7.07 (принаймні мого)).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.