Бандерштат | фестиваль українського духу!

09 липня 2011, 12:26
Власник сторінки
Цар, ватажок народів
0
614

Про це стало відомо під час сьогоднішньої прес-конференції депутата Волинської обласної ради Ігоря Гузя та співорганізатора фестивалю Сергія Мартинюка.


Originally posted by [info]guzj at Бандерштат | фестиваль українського духу!112.99 КБ

Від себе: Не виключено, що й я туди поїду, як минулого року - розкажу щось цікавеньке :)

UPD: Цього року на Бандерштат запросили Юлію Тимошенко.

Як було анонсовано, на громадську ініціативу, яка пройде на Волині 13-14 серпня на території поблизу мікрорайону Вишків у Луцьку, крім Юлії Тимошенко очікують приїзду В’ячеслава Кириленка, Олеся Донія, Тараса Стецьківа, Олега Рибачука, Юрія Шухевича, Степана Бандери, Василя Шкляра, Марії Матіос, Оксани Забужко, Юрія Макарова, братів Капранових, Вахтанга Кіпіані, Олени Білозерської, сестер Тельнюк, Андрія Середи, Руслана Забілого та Володимира В’ятровича.

«Більшість з цих людей приїдуть. Ми з ними ведемо розмову», – зазначив Гузь. З приводу можливого приїзду на Волинь Тимошенко, то Гузь сказав наступне: «Це наша особиста позиція. Для мене, як для голови оргкомітету, в Україні відбувається судилище одного з лідерів опозиції. Нехай вона просить суд, і якби вона мала можливість приїхати на фестиваль – це було би дуже цікаво. Я сподіваюся, що Юлія Володимирівна відповість позитивно на наше запрошення».
(звідси)
Теги: ,
=======
Отсебятина:

Всім хорошого вечора і файного ліжка! :) :) :)=======
P.p.S
Всім красівим дєвачькам цвіток. ;) З Камчатки.

Доброе утро из Кроноцкого заповедника!

[info]shpilenok
Текст і фото всі його. (с)


Подбел, или андромеда, вечнозеленое растение из сесмейсва вересковых. Цветок примерно 5 миллиметров в диаметре.
Камера Nikon D7000, объектив 60mm f/2.8D AF Micro-Nikkor


Третьи сутки сеет дождик.  Плюс 12. Такой же прогноз и на завтра. Моя любимая камчатская погода. Самая продуктивная для фотографии, если есть избушка с печкой, где можно несколько раз в день сушить одежду и оборудование.

Последнее время стало много вопросов про оборудование. Продвинутые читатели и раньше легко находили эту информацию в метаданных фотографий, которые я обычно не удаляю. Теперь же, когда   будет позволять время, начну публиковать эту информацию.  Надеюсь, это не помешает общению со снимками.  




Камера Nikon D7000, объектив 300mm f/2.8G ED AF-S VR NIKKOR


Камера Nikon D7000, объектив 60mm f/2.8D AF Micro-Nikkor



Камера Nikon D7000, объектив 60mm f/2.8D AF Micro-Nikkor



Алиса под дождем.  Камера Nikon D7000; объектив AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.