Пані Богословська як індикатор ставлення народу до влади

12 липня 2011, 03:13
Власник сторінки
журналіст
0
901

Каюсь, почитую іноді те, що пише вельмишановна пані І. Богословська у блозі на Корреспонденті. Каюсь, тому що насправді почитую це через силу, міг би й чимось більш корисним у той час займатися.

Не вдаватимуся у оцінки, що саме і як саме вона пише. Щоб оцінити ввічтиво і цензурно, у мене швидше за все не вистачить виховання, хоч і не скаржився на моє виховання ніхто й ніколи. Щоб оцінити правдиво - ну вже ні, тоді пані Б. точно подасть на мене за оскорблєніє (це щонайбільше), бо погроз вона від мене точно не дочекається, хто вона для цього така, в кінці кінців? 

Але ось що спадає на думку. У публікаціях пані Богословської найбільш цікавою частиною є зовсім не те, що пише вона, а читацькі коментарі. Десь зустрічав згадку про те, що ця пані періодично тре неугодні коменти у себе в блозі - ну не знаю, може мені просто пощастило прочитати їх до чистки, а може й брешуть люди, що тре? Але почитати це варто. Почитати і переконатися, що ставлення українського інтернет-користувача (який все-таки є частиною українського народу, чи не так?) до пані Інни зокрема і до нинішньої влади взагалі - гірше нікуди. 

Та що там казати, переконайтеся самі, як нині в Україні люблять владу і тих, хто на неї працює:   http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/innagbogoslovska/a40580

Ось так собі думаю - а якби блог вів сам Янукович, що б він про себе тут надізнавався? Мабуть, спати б спокійно не зміг після коментів...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.