Медведєв

24 липня 2011, 04:52
Власник сторінки
Dolce far niente
0
560

1150


Цитата:
"Президент РФ Дмитрий Медведев предлагает Украине и Беларуси вместе с Россией отметить в 2012 году "1150-летие российской государственности""

Це повідомлення нагадало мені президентство Ющенка. І, з подачі російської влади, потужну критику в нашому суспільстві його постійної уваги до питань історії.
Ющенку закидали що треба наводити порядок в "корупції" (шо є правильно), в "економіці" (і це вірно), в "соціальній сфері"(і проти цього не попреш), в "медицині", "освіті", "армії"...
Звісно він це все мав робити. І пофік шо в нього були обрізані повноваження.
Тепер у нас "прЕзидент" який плював з високої башти на історію. Його цікавлять трохи інші питання. Його цікавить ЦЕ, ЦЕ і ОЦЕ! І повноваження в нього не обрізані.
От тільки історія у нас скоротилася до 14 століття! Далі - уже не наша історія, там уже історія "россійской гасударствєнності", на святкування 1150річного ювілею якої нас можуть і запросити (в особі нашого президента). А можуть нас і на три букви послати (всіх нас!).

P.S. Для київлян. 
Ви думаєте що живете в Києві? Якому 1531 рік, який заснував Кий-Щек-Хорив-і-сестра-їхня-Либідь, і з якого почалась наймогутніша держава в Східній Європі 9-13ст.ст.?
Помиляєтесь! Тепер ви живете в місті Києві яке було однією зі столиць "рассійской гасударствєнності", однією з багатьох "столиць".
Пропаганда велика сила. А коли твоїми конкурентами керують твої маріонетки які не будуть твоїй пропаганді вставляти палки в колеса - то це ще краще.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.