Лікбез для молодих політолухів

10 серпня 2011, 18:57
Власник сторінки
Профессионал
0
675

Політолухи тепер не вивчають історію? Власне, а що вони вивчають?


Алексей Мушталлер

О себе: Простой политолог, ничего особенного.

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/rockwool/a42301

" Ракеты со спутниками  не запускают, а свою Кузькину Мать(третью по величине среди Кузькиных Матерей  планеты),  распилили под присмотром добрых дядей из какой-то Америки. "

Далі я не читав. Мені й так доводиться читати багато дурниць.

Лише в кінець посту заглянув, а там - Адъ и угаръ:
"
Нафиг бы она такая Европа была нужна?  Нужен ли он такой Смысл, где извращенцы и нехристи заполоняют и бесчинствуют?  На кой ляд реформироваться, чтоб потом горелые машины и трупы с улиц разгребать?"


Політлухам курити Вікіпедію:

З вересня 1993 р. під час переговорів двох Президентів України і Росії була досягнута домовленість про ліквідацію всієї ядерної зброї, що розташовувалася в Україні. Угода між Урядом РФ і Урядом України про утилізацію ядерних боєзарядів, а також документи про основні принципи утилізації ядерних боєзарядів Стратегічних ядерних сил, дислокованих в Україні, були підписані керівниками урядів двох країн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.